"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Kandahar izle

-

Kandahar

6.2/ 10
1 1

Kandahar filminin bilgileri Kandahar

6.0
Kandahar 6.0 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

119 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Ric Roman Waugh

Oyuncular

Tom Rhys Harries, Farhad Bagheri, Gerard Butler, Mitchell LaFortune, Mark Arnold, Nina Toussaint-White, Bahador Foladi, Rebecca Calder

"Kandahar" 2023 yapımı bir Amerikan aksiyon filmidir. Filmin yönetmenliğini Ric Roman Waugh yaparken, senaryosunu Mitchell LaFortune yazmıştır. Filmin başrolünde Gerard Butler yer alırken, Ali Fazal, Navid Negahban, Bahador Foladi, Nina Toussaint-White, Tom Rhys Harries, Vassilis Koukalani, Mark Arnold, Corey Johnson ve Travis Fimmel gibi oyuncular da destekleyici rollerde bulunmuştur.

Tom Harris, CIA adına İran'daki bir nükleer araştırma tesisisne zararlı yazılım yerleştirmek için görevlendirilen bir serbest gizli operatördür. Görevi başarıyla tamamlar ve zararlı yazılım, tesisi kendi kendine imha etmesine neden olur.

İran hükümeti, İran'daki bir Britanya gazetecisini izlemekte ve o, CIA'nın İran'ın nükleer programlarını sürekli sabote ettiğine dair bir ifşacıdan delil alır. Tesis yok olduktan sonra, İran'ın güvenlik ajansı tarafından tutuklanır. İranlılara, tesisin yıkılmasının ve hassas hükümet sitelerine yakın olan bir Belçikalı taşeron firması arasında bir bağlantıdan şüphelendiğini söyler.

Tom, İran'dan Dubai üzerinden Londra'ya gitmek üzere ayrılır. Dubai'deyken, Londra'ya olan uçuşu gecikir. Uzun süreli aktarma süresi boyunca zaman geçirmek için CIA bağlantısı Roman Chalmers'ı ziyaret eder. Roman, bu toplantıyı zorlamak için uçuşu geciktirdiğini iddia eder. Tom, kızının üniversite masraflarını karşılayacak kadar ödeme yapacak olan Roman'ın Herat, Afganistan'daki görevi kabul eder.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz