Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Front of the Class izle

-

Front of the Class

7.8/ 10
1 1

Front of the Class filminin bilgileri Front of the Class

8.1
Front of the Class 8.1 Türkçe Altyazı 2008 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBiyografi FilmleriDram Filmleri Yönetmen

Peter Werner

Oyuncular

James Wolk, Treat Williams, Dominic Scott Kay, Sarah Drew, Kathleen York, Joe Chrest, Patricia Heaton, Johnny Pacar

Tourette sendromuyla yaşayan Brad Cohen'in hayatının, hastalığına rağmen gösterdiği azimli mücadelesini konu almaktadır. Film, küçük bir çocuğun dinlenmesinin, kendini ifade etmesinin sağlanmasının ve teşvik edilmesinin, onun hayatında önemli bir etki yarattığını vurgular.

Brad Cohen, çocukluğunda yaşadığı zorluklara rağmen hayallerini gerçekleştirmek için kararlılıkla mücadele eder. Öğretmen olma isteğiyle yola çıkan Cohen, birçok zorluğa rağmen asla pes etmez. Mezun olduktan sonra birçok okula başvuruda bulunsa da birçok yerden olumsuz yanıtlar alır. Ancak kararlılığından vazgeçmeyen Cohen, sonunda bir okul tarafından kabul edilir.

Film, Cohen'in öğretmenlik kariyerine başlama sürecini, önce kendini tanıtmasını, ardından öğrencilere sevgiyle yaklaşmasını ve sonunda yılın öğretmeni seçilmesini anlatarak, izleyicilere ilham verici bir hikaye sunar. Cohen'in azmi ve kararlılığı, yaşadığı zorluklara rağmen hayallerini gerçekleştirebilmesini ve başkalarına ilham kaynağı olmasını anlatan bu film, gerçek bir kahramanın hikayesini beyaz perdeye taşımaktadır.

Filme Yorum Yaz