"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Geçmişin Sığınağı izle

-

Blast from the Past

8.4/ 10
1 1

Geçmişin Sığınağı filminin bilgileri Blast from the Past

6.7
Geçmişin Sığınağı 6.7 Dublaj & Altyazı 1999 1080p
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Hugh Wilson

Oyuncular

Brendan Fraser, Alicia Silverstone, Christopher Walken, Sissy Spacek, David Foley, Joey Slotnick, Dale Raoul, Hayden Tank

Adam Webber (Brendan Fraser), nükleer savaşın çıkacağına inanan bir baba ve annenin oğludur. 1962'de küçük bir kaza sonucu yer altında yaşamaya başlarlar. Yıllar sonra, Adam'ın babası evdeki radyoyu tamir etmek için yüzeye çıkarken bir kalabalık tarafından kaçırılır ve ortadan kaybolur. Adam, bir süpermarkette çalışırken Eve Rustikoff (Alicia Silverstone) ile tanışır ve ona aşık olur. Eve, Adam'ın dünya hakkında hiçbir şey bilmediğini fark eder ve ona dünya hakkında öğretecek birçok şey olduğunu anlar. Ancak Adam'ın annesi ve babası geri döndüğünde, Adam ve Eve'nin mutlu hayatı tehlikeye girer.

Film, aile bağları ve değişen dünya hakkında bir hikaye anlatırken, romantik komedi unsurları da taşıyor. Blast from the Past, 1960'lara ve modern zamana dair referanslarla dolu komik bir yolculuğa çıkıyor. Film, Brendan Fraser ve Alicia Silverstone'un performanslarıyla da dikkat çekiyor.

Filmizlex iyi seyirler diler, yorum yapmayı unutmayın.

Filme Yorum Yaz