"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Sokağın Kralları izle

-

Street Kings

6.8/ 10
1 1

Sokağın Kralları filminin bilgileri Street Kings

6.6
Sokağın Kralları 6.6 Dublaj & Altyazı 2008 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Arnon Milchan

Oyuncular

Keanu Reeves, Forest Whitaker, Chris Evans, Hugh Laurie, Naomie Harris, Cedric the Entertainer, Martha Higareda, Common, Angela Sun, Jay Mohr

Sokağın kralları türkçe dublaj film izle , Sokağın kralları izle , Sokağın kralları tek parça film izle , Sokağın kralları filmini full izle ; "Street Kings," 2008 yapımı bir aksiyon ve suç filmidir. Film, Los Angeles polis departmanında çalışan bir dedektifin yaşadığı karmaşık ve tehlikeli olayları konu alır. İşte özet:

Los Angeles Polis Departmanı'nda çalışan Dedektif Tom Ludlow (Keanu Reeves), sert ve disiplinsiz bir polistir. Ludlow, suçlularla mücadelede sık sık karanlık yöntemlere başvuran biridir. Ancak bir gün, eski ortağı Terrence Washington (Terry Crews) esrarengiz bir şekilde öldürülür. Bu olay, Ludlow'un dünyasını altüst eder.

Ludlow, Washington'ın ölümünün ardında yatan gerçeği araştırmaya başlar. Araştırması sırasında, yozlaşmış polis memurları ve suç örgütleri arasındaki kirli ilişkileri keşfeder. Ludlow, kendini güvenebileceği kişilerin listesi giderek azalırken, kendi departmanının içindeki çürümüşlüğü de görmeye başlar.

Ludlow, gerçekleri ortaya çıkarabilmek ve adaleti sağlayabilmek için tek başına mücadele etmek zorunda kalır. Bu süreçte, kendisini tehlikeli bir komplonun içinde bulur. Polis departmanındaki düşmanlarıyla yüzleşirken, kendisine en yakın insanların kim olduğunu sorgulamak zorunda kalır.

"Street Kings," suç dolu bir dünyada yozlaşmışlık, ihanet ve adalet arayışını anlatan gerilim dolu bir hikayeye sahiptir. Keanu Reeves'in başroldeki performansı ve filmdeki aksiyon sahneleri, izleyicilere tempolu ve gerilim dolu bir deneyim sunar. Film, polis teşkilatının karanlık yüzünü ve dedektifin içsel çatışmalarını işleyerek suç türündeki izleyicilere hitap eder.

Filme Yorum Yaz