'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Aramızda Bebek Var izle

-

Un heureux événement

6.5/ 10
1 1

Aramızda Bebek Var filminin bilgileri Un heureux événement

6.0
Aramızda Bebek Var 6.0 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

107 Dakika

Ülke

Belgium

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Rémi Bezançon

Oyuncular

Louise Bourgoin, Pio Marmaï, Josiane Balasko, Thierry Frémont, Gabrielle Lazure, Firmine Richard, Anaïs Croze, Daphné Bürki, Lannick Gautry, Nicole Valberg

Barbara ve Nicolas, hayatlarının en büyük mutluluğunu yaşayan ve ailelerini genişletmeye karar veren bir çifttir. Anne olmanın heyecanını içinde taşıyan Barbara ve baba olma düşüncesiyle coşan Nicolas, bu kararın hayatlarındaki değişiklikleri öngöremese de umutla geleceğe bakarlar. Barbara'nın gebeliği boyunca hem fiziksel hem de duygusal olarak yaşadığı dönüşümler, bebeğin doğumuyla birlikte çiftin ilişkisinde de yeni dinamiklerin ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

İlişkilerdeki sevgi, sadakat, ebeveyn olmanın getirdiği fedakarlıklar ve zorluklar üzerine kurgulanan "Aramızda Bebek Var/A Happy Event", duygusal derinliği olan bir aşk hikayesi sunuyor. Başrollerini Louise Bourgoin ve Pio Marmaï'nin paylaştığı film, Eliette Abecassis'in romanından uyarlanmıştır. Yönetmen Rémi Bezançon ve Vanessa Portal tarafından hayata geçirilen bu dram komedi, iki insanın ilişkisinin onları nasıl değiştirebileceğini ve bu değişimin sınırlarını keşfetmeyi amaçlar. Toronto Film Festivali'nde de izleyiciyle buluşan yapım, izleyenlere hem güldürüp hem düşündürmeyi hedefler.

Filme Yorum Yaz