Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Benim Tatlı Diş Perim izle

-

Meine Chaosfee & ich

7.3/ 10
1 1

Benim Tatlı Diş Perim filminin bilgileri Meine Chaosfee & ich

5.3
Benim Tatlı Diş Perim 5.3 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

85 Dakika

Ülke

Luxembourg

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Caroline Origer

Oyuncular

Jella Haase, Lucy Carolan, Alex Avenell, Julian Mau, Stephan Benson, Merete Brettschneider, John Chadwick, Tammo Kaulbarsch

Benim Tatlı Diş Perim  (Meine Chaosfee & ich), 2022 yapımı bir animasyon filmidir ve Caroline Origer tarafından yönetilmiştir. Bu film, Lüksemburg ve Almanya ortak yapımıdır ve diş peri olan Violetta'nın insan dünyasında sıkışması etrafında döner.

Hikaye Tek ebeveynli bir annenin ergen kızı olan Maxi, kırsal bölgeyi terk edip büyük şehre taşınmak istememektedir. Ancak annesiyle birlikte oraya taşınır ve Amir adında bir adamla ve onun iki oğluyla yeni bir aile kurarlar.

Perilerin dünyasında, Violetta diş perisi sınavını bir kez daha kaçırır ve insan dünyasına gitme şansı reddedilir. Ancak tüm yasaklara rağmen oraya gitmeyi başarır ve kendini Maxi'nin yeni odasında bulur.

Bu film, iki farklı dünya arasında geçiş yapan bir diş peri ve insan dünyasındaki bir ailenin hikayesini anlatıyor gibi görünüyor. Violetta'nın insan dünyasına nasıl geldiği ve Maxi ile nasıl etkileşimde bulunduğu, filmdeki ana olayların odak noktası olabilir. Aynı zamanda aile, arkadaşlık ve farklı dünyalar arasındaki bağlantıları ele alabilir.

Filme Yorum Yaz