"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Proximity izle

-

Proximity

5.9/ 10
1 1

Proximity filminin bilgileri Proximity

4.8
Proximity 4.8 Türkçe Dublaj 2020 1080p
Film Süresi

119 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Eric Demeusy

Oyuncular

Ryan Masson, Highdee Kuan, Christian Prentice, Shaw Jones, Don Scribner, Ben Sullivan, Ian Coleman, Max Cutler

Proximity 2020 yapımı bir Amerikan bilim kurgu ve gerilim filmidir. Film, uzaylıların varlığına dair şüpheli bir deneyim yaşayan bir adamın hikayesini anlatır. Film, uzaylılar, temas ve gizem temalarını işler.

Hikaye, genç bir grafik tasarımcı olan Isaac (Ryan Masson) adlı karakterin yaşadıklarını konu alır. Bir gece, Isaac ani bir şekilde yerden yükselirken ve uzaylı bir varlık tarafından elektromanyetik bir alan içine çekilirken kendini bulur. Bu deneyim, hayatını kökten değiştirir ve insanlar arasında bir garip olarak dikkat çekmeye başlar.

Isaac, yaşadığı deneyimi anlatmaya çalışsa da kimse ona inanmaz. Uzaylıların varlığını kanıtlamak için deliller toplamaya başlar ve bir gazeteci olan Sara'yla (Highdee Kuan) tanışır. İkisi, uzaylıların gerçekliğini ortaya çıkarmak için birlikte çalışmaya başlarlar.

Proximity uzaylılar, temas ve gizem temalarını işlerken, aynı zamanda bilinmeyenle yüzleşme ve toplumun dışında kalan bir kişinin yaşadığı zorlukları ele alır. Film, izleyiciyi sürükleyici bir hikaye sunarken, uzaylılar ve insanlar arasındaki etkileşimleri keşfeder.

Bilim kurgu ve gizem türünü seven izleyiciler için "Proximity," ilginç ve düşündürücü bir seçenek olabilir. Uzaylılar ve bilinmeyenle ilgili hikayeleri merak edenler için film, farklı bir bakış açısı sunabilir.

Filme Yorum Yaz