Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

The Mother izle

-

The Mother

5.4/ 10
1 1

The Mother filminin bilgileri The Mother

5.4
The Mother 5.4 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Niki Caro

Oyuncular

Jennifer Lopez, Lucy Paez, Omari Hardwick, Joseph Fiennes, Gael García Bernal, Paul Raci, Jesse Garcia, Yvonne Senat Jones

"Film yıldızı", herkesi direnilemez bir çekim gücü ile kendine çeken gizemli varlık, nesli tükenmekte olan bir tür haline geliyor. Bu, Jennifer Lopez'i - mükemmel bir film yıldızı - bir kar leoparı kadar nadir kılıyor. Lopez tek başına bir filmi rahatça taşıyabilir ve en son projesi "The Mother" (Anne) onu bulduğu için şanslı.

Bu, yönetmen Niki Caro ("Mulan") ve "Underground" yaratıcısı Misha Green önderliğindeki senaryo ekibinin en son filmi olan "The Mother"'ın yıldızı olmasa tamamen batacağı anlamına gelmiyor. Netflix filmlerinin çoğu gibi, "The Mother" da arka planda oynarken oturma odasını düzenlemek ya da telefonunuzda e-postalara yanıt vermek için mükemmel bir şey olurdu. Casus filmi kurulumu, başka bir şey yaparken takip etmek için yeterince sıradan ve kötülerin motivasyonları sadece konu gerektiği kadar belirli, yani pek de belirli değil.

"The Mother", eleştirmenler için sinemalarda gösterildi, burada daldırıcı kurulum, hikayenin boyanması gereken kısımlarının gerçekten öne çıkmasını sağlar. Ayrıca bu formatın dikkat çeken birkaç tuhaf stilistik seçeneği de vardır: Kenarları bulanık geniş açılı çekimlerin tekrar eden görsel motifi; tuhaf, zıplayan düzenlemeler setteki kapsama eksikliğini telafi etmeye çalışır gibi görünür.

Ancak büyük ekran, film için daha büyük bir tuval sağlar; vahşi Tlingit Koyu, Alaska, Havana'nın bunaltıcı sokakları ve, eee, Cincinnati, Ohio gibi pitoresk yerler için. (Her casusun saklanacak bir yere ihtiyacı vardır.) Daha da önemlisi, bu, Lopez'in yüzü için daha fazla alan anlamına gelir.

Çoğunlukla, milyar dolarlık bu yüz, ismi verilmemiş bir FBI bilgi sağlayıcısı (Lopez) ve onun yöneticisi Cruise'un (Omari Hardwick) Indiana'daki bir FBI güvenli evine yapılan kanlı bir saldırıdan zar zor kurtulduğu "The Mother"da ciddi bir kararlılık ifadesine yerleştirilir. Bilgi sağlayıcı kısa süre sonra Anne olur, çünkü hamile eski casus, yaralarından kurtulurken hastanede bir kız bebek doğurur. İki seçeneği vardır:Ya bebeğiyle birlikte kaçıp sonsuza dek kaçak olacak ya da kızının normal bir yaşamı olabilmesi için ebeveynlik haklarını devreder. İkincisini

seçer.

Ancak duygusal bağlılığını asla imzalayarak feragat etmez. Ve kenarda bekleme ve genç Zoe'nin (Lucy Paez) hayatını şekillendirecek olan geçmişinin bir gün geri döneceği günü dört gözle bekler. Ve gerçekten de, Zoe'nin 12. doğum gününden hemen sonra, Anne'nin arkadaşı ve güvendiği kişi Jons (Paul Raci), onun izole Alaskan göl kenarı kulübesine bir mesaj getirir: Zoe tehlikededir. Harekete geçme zamanı.

"Hustlers"da bir direk dansçısı olarak kutlanan rolü gibi, "The Mother"da da heyecanın büyük kısmı, Lopez'in hareket halindeyken izlenmesidir. O, yakın dövüşte bir bıçak sallar. Bir kentteki ayak takibi sırasında araba çatılarının üzerinden atlar. Hatta bir çatının üzerinde yüz üstü yatarak bir keskin nişancı tüfeğini yüklemek ve kurmak bile onun yaptığı zaman heyecan vericidir. Lopez, dansçı olarak geçmişini, deneyimli bir profesyonel kadar kolaylıkla kaba aksiyon koreografisine çevirir.

Film, Zoe ve annesi Mom'un birleşik bağlanma oturumu ve vahşi doğada hayatta kalma kursuna yol açan kulübeye çekildiği anda yarıda vites değiştiriyor. 115 dakika ile "The Mother" belki de çok uzundur, ancak hangi sahnelerin özellikle kesilebileceğini söylemek zordur; daha sessiz anlarında hem Lopez hem de genç ortak oyuncu Paez, kaba mentor ve somurtkan öğrenci olarak inandırıcı performanslar verirler.

Her şeyden önce, film gerçek ve somut hisseden bu anlardan daha fazlasını kullanabilirdi, Joseph Fiennes ve Gael Garcia Bernal tarafından canlandırılan karton kesme kötü adamlara kıyasla. Bu iki adamdan herhangi biri, bize söylendiği üzere, Zoe'nin babası olabilir ve Anne'ye olan takıntıları, hikayenin geri kalanını sürüklüyor. Sıraya girin, beyler.

flmizlex iyi seyirler diler.. 

 

Filme Yorum Yaz