"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Mavi Korku 3 izle

-

Deep Blue Sea 3

5.7/ 10
1 1

Mavi Korku 3 filminin bilgileri Deep Blue Sea 3

5.7
Mavi Korku 3 5.7 Türkçe Dublaj 2020 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Eric Strand

Oyuncular

Tania Raymonde, Nathaniel Buzolic, Emerson Brooks, Bren Foster, Reina Aoi, Alexander Bhat, Siya Mayola, Avumile Qongqo, Brashaad Mayweather, Ernest St Claire

Filmin hikayesinde deniz biyoloğu Emma Collins ve ekibinin beyaz köpekbalıklarını incelemek amacıyla okyanusun ortasına kurduğu bir laboratuvarı konu alıyor gibi görünüyor. Bu laboratuvar, köpekbalıklarının iklim değişikliklerine nasıl tepki verdiğini araştırmak için kullanılıyor.

Ancak, hikaye beklenmedik ve dehşet verici olaylarla dolu olduğunu belirtiyor. Bu olaylar, Emma Collins ve ekibinin laboratuvarlarında köpekbalıklarıyla ilgili çalışmalarını sürdürdükleri sırada meydana gelir. "Mavi Korku 3," bu dehşet verici olayların çözülmesi ve karakterlerin hayatta kalma mücadelesi etrafında dönen bir gerilim filmi gibi görünüyor.

Bu tür filmler, izleyicilere deniz altı dünyasının gizemini ve tehlikelerini keşfetme fırsatı sunar. Aynı zamanda doğanın gücüne karşı insanın savunmasızlığını vurgular ve hayatta kalma temalarını ele alabilir.

Filme Yorum Yaz