Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Mavi Korku 2 izle

-

Deep Blue Sea 2

5.1/ 10
1 1

Mavi Korku 2 filminin bilgileri Deep Blue Sea 2

5.1
Mavi Korku 2 5.1 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

David Wicht

Oyuncular

Danielle Savre, Rob Mayes, Michael Beach, Nathan Lynn, Kim Syster, Jeremy Jess Boado, Adrian Collins, Cameron Robertson, Darron Meyer, Marc Hyland

Dr. Calhoun, köpekbalıklarıyla ilgilenen bir uzmandır ve gizli bir projeye dahil edilir. Ancak, bu projenin aslında çok tehlikeli olduğunu ve zengin bir ilaç milyarderi olan Carl Durant tarafından yönetildiğini keşfeder.

Proje, son derece agresif ve kontrol edilemeyen boğa köpekbalıklarının kullanıldığı bir deneyi içermektedir. Bu köpekbalıkları yakında tutuldukları yerden kurtulabilir ve büyük bir tehlike yaratabilirler. Dr. Calhoun, bu tehlikeli deneyin doğaya ve insanlara potansiyel olarak büyük zarar verebileceğinin farkına varır ve bu durumu engellemek için mücadele etmeye başlar.

Bu hikaye, insan müdahalesinin doğal dünyaya potansiyel tehlikelerini ve bilim ile çevre koruma arasındaki dengeyi ele alabilir. Aynı zamanda bilim ve etik değerler arasındaki çatışmayı da vurgulayabilir. Dr. Calhoun'un, doğanın korunması ve tehlikede olan canlıların savunucusu olarak rolü, hikayenin merkezinde yer almaktadır.

Filme Yorum Yaz