Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Dersu Uzala izle

-

Dersu Uzala

8.0/ 10
1 1

Dersu Uzala filminin bilgileri Dersu Uzala

8.2
Dersu Uzala 8.2 Dublaj & Altyazı 1977 1080p
Film Süresi

142 Dakika

Ülke

Soviet Union

KategoriAksiyon FilmleriBiyografi FilmleriDram FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Akira Kurosawa

Oyuncular

Maksim Munzuk, Yuriy Solomin, Mikhail Bychkov, Vladimir Khrulyov, V. Lastochkin, Stanislav Marin, Igor Sykhra, Vladimir Sergiyakov

Vladimir Arsenyev'in Sibirya'daki araştırmalarını ve maceralarını konu alan aynı adlı romandan uyarlanan film, Arsenyev'in ve ekibinin bölgede yaptığı keşifler sırasında yaşlı bir yerli avcı olan Dersu Uzala ile olan ilişkisine odaklanıyor. Film, Arsenyev ve Dersu'nun arasında derin bir dostluk ve karşılıklı saygı geliştirdikleri gerçek bir hikayeyi anlatıyor.

Dersu Uzala, yaşlı bir avcı ve yerli bir halk olan Gold'un üyesidir. Arsenyev, Sibirya'nın zorlu doğasında çalışırken Dersu ile tanışır ve onun bilgeliği, yaşamı algılayışı ve doğaya olan bağlılığından etkilenir. Dersu, Arsenyev'e hayatta kalmak için gerekli bilgileri öğretirken, Arsenyev de Dersu'nun yaşam felsefesi ve doğaya olan saygısıyla ilgili önemli dersler alır.

Film, insan doğası, dostluk, doğa ve yaşamın anlamı gibi evrensel temaları ele alırken, Sibirya'nın vahşi ve güzel doğasını da izleyiciye görsel bir şölenle sunar. Arsenyev ve Dersu'nun dostluğu, zaman ve kültür farklarını aşarak insanın doğayla olan ilişkisini derinlemesine keşfetme fırsatı sunar.

Filme Yorum Yaz