Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Siyah Ateş izle

-

Fuego negro

4.3/ 10
1 1

Siyah Ateş filminin bilgileri Fuego negro

2.7
Siyah Ateş 2.7 Türkçe Dublaj 2020 1080p
Film Süresi

81 Dakika

Ülke

Mexico

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Bernardo Arellano

Oyuncular

Tenoch Huerta, Eréndira Ibarra, Dale Carley, Ariane Pellicer, Johana Fragoso Blendl, Daina Liparoti, Mauricio Aspe, Eglé Ivanauskaité

Doktor Lewis, yıllardır Max'in de dahil olduğu bir yeraltı organ ticaret ağına sıkışıp kalmıştır. Lewis, Max'in bu kirli işte ona yardım ettiği için kız kardeşiyle ilgili bilgilere sahip olduğunu bilmektedir. Franco, doktordan kız kardeşiyle ilgili her şeyi öğrenmek için Lewis'e yaklaşır. Ancak Lewis, Franco'ya yardım etmek için ondan bir karşılık beklemektedir: Max'in bu organ ticaret şebekesinden kaçırılan genç bir kızı kurtarmak.

Franco, kız kardeşini bulabilmek adına bu tehlikeli göreve atılmaya karar verir. Lewis, ona Max'in yerini ve kurtarması gereken kızın nerede tutulduğunu söyler. İkili, Max'in yozlaşmış dünyasının içine daha da derinlemesine dalar. Bu süreçte, Franco'nun yetenekleri ve Lewis'in bilgisi, onları birçok tehlikeden korumaya çalışır.

Franco, motelde karşılaştığı başka bir engelle de mücadele etmek zorundadır: Kötü şöhretli bir polis memuru olan Officer Clark. Clark, Max'in operasyonundan haberdar olup, onunla bir anlaşma yapmıştır. Franco'nun kız kardeşiyle ilgili bilgilere ulaşmasını engellemeye çalışan Clark, onun peşine düşer.

Franco ve Lewis'in yolları, birçok aksiyon dolu ve gerilimli anın yanı sıra, bazen duygusal anlarla da kesişir. İkili, tehlikeli düşmanlarla savaşırken, bir yandan da kendi geçmişleriyle yüzleşirler. Franco, kız kardeşini bulma umuduyla, Lewis'in Max ve onun yeraltı dünyasında sıkışıp kaldığı karanlık geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır.

Filme Yorum Yaz