Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Ateş Hattı izle

-

Rapid Fire

6.3/ 10
1 1

Ateş Hattı filminin bilgileri Rapid Fire

6.3
Ateş Hattı 6.3 Türkçe Altyazı 1992 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Dwight H. Little

Oyuncular

Brandon Lee, Powers Boothe, Nick Mancuso, Raymond J. Barry, Kate Hodge, Tzi Ma, Tony Longo, Michael Paul Chan

Jake Lo, San Francisco'da üniversite öğrencisi olarak hayatını sürdüren bir gençtir. Bir gün tesadüfen, uyuşturucu kartelinin lideri tarafından işlenen bir cinayete tanık olur. Jake, kendisini bir anda suç dünyasının hedefi haline gelirken, FBI ajanı Mace Ryan tarafından koruma altına alınır. Jake, hayatta kalmak ve suçluları adaletin önüne çıkarmak için Mace ile birlikte mücadele etmek zorundadır. Ancak uyuşturucu kartelinin tehlikeli adamları Jake'i yok etmek için her şeyi yapmaya kararlıdır. Jake, yeteneklerini kullanarak, savaş sanatlarındaki ustalığını sergileyerek ve stratejisini kullanarak düşmanlarıyla başa çıkmaya çalışırken, gerilim dolu bir mücadele başlar.

"Rapid Fire", aksiyon dolu sahneleri, çekişmeli hikayesi ve başroldeki Brandon Lee'nin performansıyla tanınır. Film, aksiyon severlere heyecan dolu bir deneyim sunarken, suç dünyasının derinliklerindeki bir savaşı konu alır.

Filme Yorum Yaz