Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

When Evil Lurks izle

-

Cuando acecha la maldad

5.3/ 10
1 1

When Evil Lurks filminin bilgileri Cuando acecha la maldad

7.6
When Evil Lurks 7.6 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

Argentina

KategoriKorku Filmleri Yönetmen

Demián Rugna

Oyuncular

Ezequiel Rodríguez, Demián Salomón, Silvina Sabater, Virginia Garófalo, Emilio Vodanovich, Marcelo Michinaux, Lucrecia Niron Talazac, Luis Ziembrowski, Paula Rubinsztein, Isabel Quinteros

Pedro ve Jimmy, basit bir yaşam süren kardeşler, kendilerini beklenmedik bir kabusun içinde bulurlar. Yakındaki bir çiftlik evinde fark ettikleri şeytani bir enfeksiyonun varlığını keşfederler ve bu tehdidi durdurmak için harekete geçerler. Ancak, bilmedikleri şey, girişimleriyle tehlikenin daha da büyüyeceğidir. Deneyimsiz ve şeytan çıkarma ritüellerinden habersiz oldukları için, uyguladıkları yöntemler, istemeden kendi topluluklarında bir salgına yol açar.

Bu korkunç salgın, etraflarındaki herkese bulaşarak insanları yozlaştırır ve sakat bırakır. Kardeşler, bu beklenmedik ve korkunç tehlikeden kaçmak zorundadır. Ancak, bu doğaüstü veba ile başa çıkabileceklerinin farkındadırlar: onları kurtarabilecek, bu kötülükle savaşabilecek tecrübe ve bilgiye sahip olan yaşlı bir "temizleyici". Bu kritik anda, Pedro ve Jimmy, bu gizemli ve güçlü karakterin yardımını aramak ve kendi topraklarını, sevdiklerini ve tüm topluluklarını kurtarmak için onunla iş birliği yapmak zorundadır. Ancak bu iş birliği, onları daha da karanlık ve tehlikeli bir yolculuğa çıkaracaktır.

Filme Yorum Yaz