'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Belalı Oyun izle

-

Shi di chu ma

7.1/ 10
1 1

Belalı Oyun filminin bilgileri Shi di chu ma

7.1
Belalı Oyun 7.1 Türkçe Dublaj 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

Hong Kong

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Jackie Chan

Oyuncular

Jackie Chan, Pai Wei, Biao Yuen, Lily Li, Kien Shih, In-shik Hwang, Hark-On Fung, Hoi-Sang Lee

"Shi di chu ma" veya "Belalı Oyun", dünya çapında tanınan ünlü Hong Konglu aktör ve yönetmen Jackie Chan'in 1980 yılında yönettiği ve başrolde oynadığı bir aksiyon/komedi filmidir.

Film, Jackie Chan'ın canlandırdığı Shing Lung karakterinin hikayesini anlatır. Shing Lung, yaşlı büyükbabası (James Tien) ile birlikte yaşayan genç ve enerjik bir adamdır. Büyükbabası, Kung Fu'nun eski bir formunu öğretmektedir ve Shing Lung'u bu sanatta eğitmektedir. Ancak Shing Lung, geleneksel kung fu yerine modern dövüş sanatlarına ve sokak dövüşlerine daha çok ilgi duymaktadır.

Büyükbabasının yerel çeteler tarafından saldırıya uğraması ve ağır şekilde yaralanması üzerine Shing Lung, ailesinin onurunu korumak ve büyükbabasının intikamını almak için harekete geçer. Bu süreçte, Shing Lung'un geleneksel kung fu'ya olan bakış açısı değişir ve büyükbabasının kendisine öğrettiği derslerin değerini anlar.

"Belalı Oyun", aksiyon ve komedi unsurlarını birleştiren bir Jackie Chan filmi olmasının yanı sıra, aile, onur ve geleneklerin önemine dair güçlü mesajlar içerir. Jackie Chan'ın eşsiz dövüş koreografileri ve mizah anlayışı filmi izlemesi keyifli ve eğlenceli bir deneyime dönüştürür. Bu film, Jackie Chan'ın eşsiz yeteneklerini sergilediği ve onun uluslararası bir aksiyon yıldızı olmasının yolunu açan filmlerden biridir.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz