Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Sihirbazlar Çetesi izle

-

Now You See Me

7.3/ 10
1 1

Sihirbazlar Çetesi filminin bilgileri Now You See Me

7.3
Sihirbazlar Çetesi 7.3 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Bobby Cohen

Oyuncular

Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Mélanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine, Michael Kelly, Common

Film, dünyanın en yetenekli sihirbazlarından oluşan "Four Horsemen (Atlılar Çetesi)" adlı bir ekibi takip ediyor. Bu ekibin lideri J. Daniel Atlas, son derece karizmatik ve etkileyicidir. Atlılar Çetesi, sıradan sahne gösterileri için değil, bankaları soymak için de kullanabilecekleri olağanüstü sihir marifetlerine sahiptir.

Ekibin soygunları izleyicileri şaşırtacak kadar büyüleyicidir. İlk olarak, başka bir kıtadaki bir bankayı soyarlar ve ardından bankadaki milyonlarca doları izleyicilerin banka hesaplarına aktararak beyaz yakalı bir suçluyu cezalandırırlar. Bu olaylar sonrasında, FBI ajanı Dylan Rhodes ve Interpol ajanı Alma Dray, bu çeteyi yakalamak ve durdurmak için bir araya gelirler.

Film, sihirbazlık becerileri ve entrikalarla dolu bir suç hikayesini anlatırken, izleyicileri olayların gizemi içine çeker. Four Horsemen'in gösterileri sadece izleyicileri etkilemekle kalmaz, aynı zamanda adaletin peşinde olan ajanların da dikkatini çeker. İzleyiciler, bu eşsiz ekip ve onları yakalamak için çalışan ajanlar arasındaki çatışmayı izlerken gerilim dolu anların keyfini çıkaracaklardır.

Filme Yorum Yaz