Biri beni durdursun! Maske

Lucy Shimmers and the Prince of Peace izle

-

Lucy Shimmers and the Prince of Peace

8.0/ 10
1 16

Lucy Shimmers and the Prince of Peace filminin bilgileri Lucy Shimmers and the Prince of Peace

7.0
Lucy Shimmers and the Prince of Peace 7.0 Dublaj & Altyazı 2020 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriDram Filmleri Yönetmen

Rob Diamond

Oyuncular

Scarlett Diamond, Vincent Vargas, Adam Hightower, Florencia Contreras Stevens, Shawn Stevens, Tara Berrett, Aaron J. Owen, April Dean West

"Lucy Shimmers and the Prince of Peace," 2020 yapımı bir aile drama filmidir ve Rob Diamond tarafından yönetilmiştir. Film, aile trajedisi sonrasında Tanrı'ya ve Noel'in sihrine inancını yitiren genç bir kız olan Lucy Shimmers'ın (Scarlett Diamond tarafından oynanan) hikayesini anlatır. Ancak hayatı, gerçek Noel Baba olduğunu iddia eden Prince of Peace (Simon Helberg tarafından oynanan) ile tanışmasıyla beklenmedik bir şekilde değişir.

Lucy, Prince of Peace ile zaman geçirdikçe Noel'in sevincini ve mucizesini yeniden keşfetmeye başlar ve inancın önemini anlar. Film, inanç, affetme ve aşkın ve inancın en derin yaraları bile iyileştirebilme gücünü keşfetmek gibi temaları işler.

"Lucy Shimmers and the Prince of Peace," Noel'in ruhunu yakalamayı amaçlayan ve sezonun içinde bulunan sihri hatırlatmayı amaçlayan duygusal bir tatil filmidir. Lucy, yeniden kalbini açmayı öğrenirken umut ve kurtuluş mesajı sunar.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
çevirikatili avatar
11.12.2023
böyle çeviri mi olur Allah aşkına ya yapma daha iyi. ( biraz ingilizceniz var ise çeviriyi kapatıp izleyin daha iyi ) rezalet.
Ben avatar
Ben Misafir
08.12.2023
Çok güzel flim ceviriye takılan arkadaslar altta ne yazmış yazmamıs onemli degil zaten flimin konusu sizi alıp götürüyor ağlamaktan helak oldum eline sağlık paylasım için teşekkürler
admin avatar
Admin Administrator
26.11.2023
özel olarak çeviri yollayın o zaman mahvolmuş ise.. biz belirttik orada çeviri başkasından geldi diye çok iyisini biliyorsanız siz çevirin.. !
ben avatar
Ben Misafir
25.11.2023
Bu ceviri falan değil bildiğin duymayan insanlar için yapılmış otomatik robot altyazisi ve filmi mahvetmis
Berkecan avatar
Berkecan Misafir
10.11.2023
Gayet güzel bir filmdi...
Martiz avatar
Martiz Misafir
08.11.2023
Kahroldum gerçekten harika bir filmdi meslekler gercek
admin avatar
Admin Administrator
29.10.2023
merhaba , biz çevirmedik çevirip yolladılar kontrol edemiyoruz. afıfnıza sığınıyoruz. mümkünse düzgün bir çeviri yyollarsanız yeniden eklenebilecektir.
isim avatar
Isim Misafir
28.10.2023
Filmi siz mi Türkçe'ye çevirdiniz bilmiyorum ama berbat bir çeviri olmuş. Film Hristiyanlık propagandası yapıyor, rol yeteneği çok düşük.
Öz avatar
Öz Misafir
18.10.2023
Çok duygusal bir film göz yaşlarımı tutamadım 🥺😭
ufukgibiufuk avatar
18.10.2023
Lucy Shimmers🖤
admin avatar
Admin Administrator
17.10.2023
filme yorum gelmemesi hayret verici ben izledim oldukça güzel bir film.