Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Viking Kurdu izle

-

Vikingulven

5.2/ 10
1 1

Viking Kurdu filminin bilgileri Vikingulven

5.2
Viking Kurdu 5.2 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

Norway

KategoriGerilim FilmleriKorku FilmleriNetflix Filmleri Yönetmen

Stig Svendsen

Oyuncular

Liv Mjönes, Elli Rhiannon Müller Osborne, Arthur Hakalahti, Sjur Vatne Brean, Marius Lien, Ívar Örn Sverrisson, Vidar Magnussen, Mia Fosshaug Laubacher

Viking Kurdu filminin kısaca özeti ise;

"Viking Kurdu", Ulrik Imtiaz Rolfsen tarafından yönetilen 2023 yapımı bir Norveç korku filmidir . Film, Oslo'dan Nybo adlı küçük bir kasabaya taşınan Thale ve ailesini konu alıyor .

 Bir partide korkunç bir cinayete tanık olan Thale, tuhaf ve ürkütücü olaylar yaşamaya başlar. Filmin başrollerinde Maria Grazia Di Meo , Kristoffer Joner ve Ingrid Bolsø Berdal yer alıyor . 

"Viking Kurdu" bir korku, gizem ve gerilim filmidir. İzleyenler tarınfan oldukça beğenilen ''Viking Kurdu'' filmi, gerilim katogarisinde favori filmlerden biri olmaya devam edyor.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Film isteklerinizi bize yollayabilirsiniz.

Filmler hakkında ki düşüncelerinizi yorum yaparak sizlere daha güzel hizmet sunmamıza yardımcı olabilirsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz