Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Hızlı ve Öfkeli 3: Tokyo Yarışı izle

-

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

6.0/ 10
1 1

Hızlı ve Öfkeli 3: Tokyo Yarışı filminin bilgileri The Fast and the Furious: Tokyo Drift

6.0
Hızlı ve Öfkeli 3: Tokyo Yarışı 6.0 2006 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Justin Lin

Oyuncular

Lucas Black, Zachery Ty Bryan, Shad Moss, Damien Marzette, Trula M. Marcus, Brandon Brendel, Daniel Booko, David V. Thomas

"Hızlı ve Öfkeli 3: Tokyo Yarışı" (The Fast and the Furious: Tokyo Drift), 2006 yılında gösterime giren bir aksiyon filmidir. Filmin yönetmenliğini Justin Lin üstlenmiştir.

Filmin ana karakteri Sean Boswell (Lucas Black), Alabama'dan Japonya'ya taşınmak zorunda kalan bir lise öğrencisidir. Sean, gittiği okulda yasa dışı sokak yarışlarına karışır ve sonunda bir yarışta ünlü yarışçı Takashi'ye (Brian Tee) meydan okur. Takashi, Sean'ın arabasını hasar verir ve Sean, yarışın ardından polis tarafından tutuklanır.

Sean'ın babası, oğlunun ceza almaması için Tokyo'ya gönderilmesini sağlar ve burada Sean'ın yanında yaşayan asker kökenli bir Japon olan Han (Sung Kang) ile tanışır. Han, Sean'a Tokyo'da yasa dışı yarış dünyasının nasıl işlediğini öğretir ve onu bir yarışa sokar. Sean, yarışta Twinkie (Bow Wow) adında bir Amerikalıyla tanışır ve ardından Sean ve Twinkie, yarış dünyasının en iyi yarışçılarından biri olan D.K. (Brian Tee)'ya meydan okurlar.

Sean, yarışta D.K.'yi yenmeyi başarır ve Takashi'nin kız arkadaşı Neela (Nathalie Kelley) ile yakınlaşır. Ancak, D.K.'nın amcası Kamata (Sonny Chiba), Sean'a karşı bir düşmanlık geliştirir ve Sean'ı öldürmeye karar verir. Sean, Kamata'nın adamlarından kaçmak için bir yarışta Neela'nın arabasıyla kaçarken, Takashi ile aralarında büyük bir kovalamaca yaşanır.

Sonunda Sean ve Takashi, bir kanyonda yarış yaparlar ve Sean, Takashi'yi yener. Ancak, yarışın ardından Takashi, Han tarafından öldürülür ve Sean, Han'ın ölümünden sorumlu olan D.K.'ya meydan okur. Sean, D.K.'yı yener ve Kamata ile yüzleşir. Kamata, Sean'ın yarışçı yeteneğini takdir eder ve onunla barışır. Sean, Kamata'nın işine katılır ve Tokyo'da kalmaya devam eder.

Film, "Hızlı ve Öfkeli" serisinin diğer filmleriyle doğrudan bağlantılı olmasa da, sonraki filmlerdeki karakterlerin bazıları bu filmden gelmektedir.

 

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz