Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Koş Şişman Çocuk Koş izle

-

Run Fatboy Run

6.2/ 10
1 1

Koş Şişman Çocuk Koş filminin bilgileri Run Fatboy Run

6.2
Koş Şişman Çocuk Koş 6.2 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Robert Jones

Oyuncular

Simon Pegg, Thandiwe Newton, Hank Azaria, Dylan Moran, Harish Patel, India de Beaufort, Matthew Fenton, Simon Day, Ruth Sheen, Nevan Finegan

Dennis Doyle'un hamile olan nişanlısı Libby ile evlilik hazırlıkları yaparken hissettiği belirsizlikle başlar. Düğün arifesinde, Dennis evlilik için hazır olmadığına karar verir ve Libby ile evlenmekten vazgeçer. Beş yıl sonra, Dennis pişmanlık içinde geri döndüğünde, Libby ve oğlu başka bir adam olan Whit ile birlikte yaşamaktadırlar.

Dennis'in geçmişteki kararlarından dolayı duyduğu pişmanlık, onu Libby ve oğlunu geri kazanma konusunda kararlı kılar. Ancak, geçmişteki hataların izlerini silmek ve ailesini yeniden bir araya getirmek hiç de kolay olmayacaktır. Dennis'in Libby ve oğluyla yeniden bağlantı kurma çabaları, eski duygusal yaraları iyileştirmek ve güveni yeniden inşa etmek için bir mücadele içerir.

Hikaye, geçmişte yapılan hataların ardından gelen pişmanlık, özür dileme ve ikinci şansları değerlendirme temasını işler. Dennis'in duygusal bir yolculukla geçmişiyle yüzleşmesi ve sevdikleriyle olan ilişkilerini onarmaya çalışması, filmi duygusal ve içsel bir derinlikle doldurur.

Filme Yorum Yaz