Biri beni durdursun! Maske

Dahi Prens izle

-

Geek Charming

6.7/ 10
1 1

Dahi Prens filminin bilgileri Geek Charming

6.3
Dahi Prens 6.3 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Jeffrey Hornaday

Oyuncular

Sarah Hyland, Matt Prokop, Sasha Pieterse, Jordan Nichols, Vanessa Morgan, Lili Simmons, David Del Rio, Jimmy Bellinger

Dahi Prens  2011 yapımı bir Amerikan gençlik romantik komedi filmidir. Başrollerinde Sarah Hyland ve Matt Prokop yer almaktadır. Disney Channel için yapılmış olan bu film, lise yaşamı, popülerlik, dostluk ve romantizm temasını ele almaktadır.

Film, lisenin en popüler kızı olan Dylan Shoenfield (Sarah Hyland) ve okulun en büyük dâhisi Josh Rosen (Matt Prokop) arasındaki beklenmedik bir ilişkiyi konu almaktadır. Dylan, lisenin popüler bir kızıdır ve lise televizyon programının yapımcısı olarak tanınırken, Josh ise dâhi bir film yapımcısı adayıdır ve "daha az popüler" olan ders arkadaşlarını belgesel yaparak tanınmıştır.

Hikaye, Dylan'ın popülerliği ve popüler arkadaşlarının onunla arkadaş olmaktan çok, sadece kendi çıkarlarına hizmet ettiğini fark etmesiyle başlar. Bu sırada Josh, lise belgeseli yapma fırsatı bulur ve Dylan'i konu almayı seçer. İkisi arasında başlangıçta zorlayıcı bir ilişki başlar, ancak zamanla birbirlerini daha iyi anlamaya başlarlar.

Dahi Prens  lise yaşamının dinamiklerini ve gençler arasındaki ilişkileri ele alan eğlenceli bir film olarak dikkat çeker. Film, popülerlik, samimiyet, kimlik bulma ve insanların önyargılarına karşı gelme gibi gençlik temalarını işler. Sarah Hyland ve Matt Prokop'un performansları ve filmdeki mizahi anlar, izleyicilere keyifli bir deneyim sunar. Genç izleyiciler ve romantik komedi severler için uygun bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz