'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Ressam izle

-

Paint

5.6/ 10
1 1

Ressam filminin bilgileri Paint

5.6
Ressam 5.6 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Owen Wilson

Oyuncular

Owen Wilson, Michaela Watkins, Wendi McLendon-Covey, Ciara Renée, Lusia Strus, Stephen Root, Lucy Freyer, Denny Dillon, Evander Duck Jr., Elisabeth Henry-Macari

Ressam adlı 2023 yapımı film, Carl Nargle adında uzun yıllardır Vermont'ta başarılı bir resim sergisinin sahibi ve ressamı olan bir karakterin hikayesini anlatıyor. Carl, kariyeri boyunca bu sergiyi sevgi ve özveriyle yönetmiştir, ve sergi onun için çok değerlidir.

Ancak Carl'ın hayatı, daha genç ve yetenekli bir ressamın işe alınmasıyla kökten değişir. Bu genç ressam, CarI'ın eserlerini gölgede bırakmaya başlar ve sergiye yeni bir soluk getirir. Carl, kendi sanatının yerini kaybederken, yaşamının bu döneminde nasıl bir yol izleyeceğini sorgulamaya başlar.

Film, sanat, rekabet, yaşlanma ve özdeğer gibi temaları ele alırken, Carl'ın içsel yolculuğunu ve değişen hayatını mercek altına alır. Aynı zamanda sanat dünyasının dinamiklerine ve rekabetin yarattığı duygusal etkilere de odaklanır.

Ressam karakter gelişimi ve duygusal derinliğiyle öne çıkan bir film olarak izleyicilere sanatın ve yaşamın karmaşıklığını keşfetme fırsatı sunar.

Filme Yorum Yaz