'İngiltere'de bir söz vardır: Dumanın olduğu yerde ateş vardır.' James Bond- Rusya'dan Sevgilerle

Captain America: Yeni Dünya Düzeni izle

-

Captain America: Brave New World

10.0/ 10
1 1

Captain America: Yeni Dünya Düzeni filminin bilgileri Captain America: Brave New World

Captain America: Yeni Dünya Düzeni Türkçe Altyazı 2024 1080p
Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Stan Lee

Oyuncular

Anthony Mackie, Danny Ramirez, Tim Blake Nelson, Liv Tyler, Carl Lumbly, Shira Haas, Harrison Ford, Xosha Roquemore, Colby Lopez

En son The Falcon and the Winter Soldier dizisinde Sam Wilson'ın kendini bulup yeni Kaptan Amerika olmaya başladığını görmüştük. Bucky Barnes'ın (Sebastian Stan) yardım eliyle, başlangıçta birbirlerine karşı hoşnutsuz olsalar da zamanla güven duyup arkadaşlık kurdukları bir ilişki geliştirdiler. Emily VanCamp, eski S.H.I.E.L.D. ajanı ve Peggy Carter'ın yeğeni Sharon Carter olarak rol aldı. Aynı zamanda Wyatt Russell, sahte Kaptan Amerika John Walker olarak tanıtıldı ve sonradan kötü niyetli U.S. Agent karakterine dönüştü. Captain America: Civil War'dan dönen Daniel Brühl, klasik Kaptan Amerika düşmanı Baron Zemo olarak göründü. Ancak tüm dizi oyuncularının filmin geri dönmesi açıklanmadı. Film hakkında birçok spekülasyon bulunmaktadır. Captain America: Brave New World hakkında bildiklerimizi aşağıda bulabilirsiniz.

En sevdiğimiz yıldızlı kahramanımızın en son macerası yakında büyük ekrana gelecek. Başlangıçta Captain America: New World Order adını taşıyan Captain America: Brave New World, Anthony Mackie'nin Sam Wilson olarak Kaptan Amerika mantounu devralmaya devam ettiği Disney+ dizisi The Falcon and The Winter Soldier'ın olaylarından sonra devam edecek. 2022'deki San Diego Comic-Con'da, Captain America film serisinin yeni bölümü, Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige tarafından geliştirilmekte olan projelerin tam bir takvimini açıklanan MCU'nun Beşinci Aşamasının bir parçası olarak duyuruldu.

Filme Yorum Yaz