"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Hesher izle

-

Hesher

6.9/ 10
1 1

Hesher filminin bilgileri Hesher

6.9
Hesher 6.9 Dublaj & Altyazı 2011 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Spencer Susser

Oyuncular

Joseph Gordon-Levitt, Devin Brochu, Natalie Portman, Rainn Wilson, Piper Laurie, Brendan Hill, John Carroll Lynch, Monica Staggs

Hesher, 2011 yılında çekilmiş bir drama-komedi filmidir. Film, trajik bir olay sonrası depresyona giren T.J.'nin (Devin Brochu) hikayesini anlatıyor. T.J.'nin annesi trafik kazasında ölür ve babası (Rainn Wilson) bu acıya dayanamayarak evde yatağa düşer. T.J. ise hayatının en zor dönemini yaşarken bir gün Hesher (Joseph Gordon-Levitt) adında bir adamla karşılaşır.

Hesher, T.J.'nin hayatına gizemli bir şekilde girer ve onu kendine benzer bir asi ruh haline sürükler. Hesher, T.J.'ye müzik ve motosiklet tutkusunu aşılar ve onu babasını iyileştirmek için birlikte çalışmaya teşvik eder. Ancak Hesher'in sorumsuzluğu ve asi tavırları, T.J. ve babasının hayatını daha da zorlaştırır.

T.J. ayrıca Natalie (Natalie Portman) adında genç bir kızla tanışır ve onunla arkadaş olur. Natalie, T.J.'nin hayatına umut ve sevgi getirir. Ancak Hesher, Natalie'nin hayatına da gizemli bir şekilde girer ve üçü arasında tuhaf bir bağ oluşur.

Hesher'in varlığı, T.J.'nin depresyonunu aşmasına yardımcı olurken, aynı zamanda kendisi de sırlarla dolu bir geçmişi olan karmaşık bir karakterdir. Film, duygusal anlatımı ve etkileyici performansları ile izleyicileri derin düşüncelere sürükleyen bir yapım olarak öne çıkıyor.

Son olarak, Filmizlex iyi seyirler diler, yorum yapmayı unutmayın.

Filme Yorum Yaz