Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Kafa Avcıları izle

-

Hodejegerne

7.5/ 10
1 1

Kafa Avcıları filminin bilgileri Hodejegerne

7.5
Kafa Avcıları 7.5 Türkçe Altyazı 2011 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Norway

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Morten Tyldum

Oyuncular

Aksel Hennie, Synnøve Macody Lund, Nikolaj Coster-Waldau, Julie R. Ølgaard, Eivind Sander, Kyrre Haugen Sydness, Valentina Alexeeva, Reidar Sørensen

"Kafa Avcıları" (Headhunters), 2011 yılı Norveç yapımı bir gerilim filmi. Film, Jo Nesbø'nun aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve Morten Tyldum tarafından yönetilmiştir.

Başroldeki Roger Brown (Aksel Hennie), başarılı bir insan kaynakları uzmanıdır. Ancak asıl gelir kaynağı, nadir sanat eserlerini çalarak elde ettiği paralardır. Brown, hayatına giren ve eşi Diana'nın (Synnøve Macody Lund) galeri sahibi olan Clas Greve (Nikolaj Coster-Waldau) ile tanışır. Greve, Brown'un en büyük soygununu yapmak için kullanacağı bir tabloyu sakladığını iddia eder ve bu iddia hayatını tehlikeye atar.

Brown, kendisini Greve'in peşindeki bir katilin hedefi haline gelirken, intikam hırsı ve hayatta kalma mücadelesi içine girer. Bu süreçte, sırları ortaya çıkan Brown, eşinin ve kendi hayatı için büyük bir mücadele verir.

"Kafa Avcıları", gerilim dolu hikayesi, karakterlerin detaylı anlatımı ve sürpriz twistleriyle dikkat çeken bir film. Norveç sinemasının en iyi örneklerinden biri olarak kabul edilir.

Son olarak, Filmizlex iyi seyirler diler, yorum yapmayı unutmayın.

Filme Yorum Yaz