Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Paramedik izle

-

El practicante

5.7/ 10
1 1

Paramedik filminin bilgileri El practicante

5.7
Paramedik 5.7 Dublaj & Altyazı 2020 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

İspanya

KategoriDram FilmleriMacera FilmleriNetflix FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Carles Torras

Oyuncular

Mario Casas, Déborah François, Guillermo Pfening, Maria Rodríguez Soto, Celso Bugallo, Raúl Jiménez, Pol Monen, Alice Bocchi

Paramedik filminin kısaca özeti ise;

"Paramedik" (The Paramedic) 2020 İspanyol yapımı bir gerilim filmidir. Mario Casas'ın canlandırdığı Angel, bir ambulans şoförüdür. Kız arkadaşı Vane ile mutlu bir ilişkisi vardır. Ancak Angel bir kaza geçirir ve omurilik yaralanması nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum kalır. Hayatı bir anda altüst olan Angel, fiziksel engeline rağmen hayatını sürdürmek istemektedir.

Angel, evde fizyoterapist olarak çalışmaya başlar. Ancak işler kontrolden çıkmaya başlar ve kısa sürede Vane'e karşı şiddetli bir obsesyon geliştirir. Vane'i kontrol altına almak için her türlü yolu deneyen Angel, tehlikeli ve ölümcül bir yola sürüklenir.

Film, Angel'in saplantılı davranışlarını konu alırken aynı zamanda onun eski hayatını, geleceğini ve kendisi hakkında bilmediği gerçekleri de açığa çıkarıyor. Zamanla, Angel'in kontrolü kaybetmesi ve saplantılı davranışlarının sınırlarını aşması, bir intikam hikayesine dönüşüyor.

Film isteklerinizi bize yollayabilirsiniz. Filmler hakkında ki düşüncelerinizi yorum yaparak sizlere daha güzel hizmet sunmamıza yardımcı olabilirsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz