Biri beni durdursun! Maske

Saksı Olmanın Faydaları izle

-

The Perks of Being a Wallflower

7.8/ 10
1 1

Saksı Olmanın Faydaları filminin bilgileri The Perks of Being a Wallflower

7.8
Saksı Olmanın Faydaları 7.8 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

103 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Mary Vernieu

Oyuncular

Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller, Mae Whitman, Kate Walsh, Dylan McDermott, Melanie Lynskey, Nina Dobrev, Johnny Simmons, Joan Cusack

Saksı Olmanın Faydaları 1990'ların lise hayatının karmaşık ve duygusal dünyasını, Charlie adındaki birinci sınıf öğrencisinin gözünden anlatan, dokunaklı ve derin bir hikayedir. Gizemli bir şekilde yazılan mektuplar aracılığıyla anlatılan bu hikaye, utangaç ve hassas bir genç olan Charlie'nin, lise hayatı boyunca yaşadığı zorlukları, keşifleri ve duygusal yolculuğunu ele alır.

Charlie, en iyi arkadaşı Michael'ın intiharının ardından yalnızlık ve suçluluk duygularıyla mücadele ederken, değişen sosyal çevresine adapte olmaya çalışır. İngilizce öğretmeni Bill ise Charlie'ye kitaplar vererek ve onunla birebir ilgilenerek, hayata daha aktif bir şekilde katılmasına yardımcı olmaya çalışır. Bill'in bu rehberliği, Charlie'nin hayatındaki dönüşümü teşvik eder.

Hikaye boyunca Charlie, karmaşık duygusal yükler, aile içi sorunlar, arkadaşlarının yaşadığı çeşitli zorluklar ve lise hayatının getirdiği baskılarla yüzleşir. Kendisini kötü bir çocukluk anısı, cinsellik, uyuşturucu kullanımı, arkadaşlarının yaşadığı cinsel yönelim sorunları ve toplumun yargıları ile mücadele ederken bulur.

Saksı Olmanın Faydaları Charlie'nin iç dünyasını ve onun etrafındaki dünyayı izleme ile ona katılma arasındaki mücadelesini, gençliğin getirdiği duygusal karmaşa ve keşiflerle birleştirerek anlatır. Bu hikaye, gençlik, arkadaşlık, aşk ve kişisel büyüme temalarını iç içe geçirerek, unutulmaz ve etkileyici bir gençlik portresi çizer.

Filme Yorum Yaz