Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Bridget Jones: Mantığın Sınırı izle

-

Bridget Jones: The Edge of Reason

6.0/ 10
1 1

Bridget Jones: Mantığın Sınırı filminin bilgileri Bridget Jones: The Edge of Reason

6.0
Bridget Jones: Mantığın Sınırı 6.0 Türkçe Altyazı 2004 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Beeban Kidron

Oyuncular

Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant, Gemma Jones, Jim Broadbent, James Faulkner, Celia Imrie, Dominic McHale

"Bridget Jones: Mantığın Sınırı" (Bridget Jones's Baby), 2016 yapımı romantik komedi filmidir. Film, Helen Fielding'in Bridget Jones serisinden uyarlanmıştır.

Bridget Jones (Renée Zellweger) artık 40'lı yaşlarının ortasında bir kadındır ve işinde oldukça başarılıdır. Ancak kişisel hayatında pek de başarılı sayılmaz. Eski sevgilisi Mark Darcy'den (Colin Firth) ayrıldıktan sonra, kendine yeni bir hayat kurmak için uğraşmaktadır. Kendine bir arkadaş grubu edinmiştir ve sevgilisi olmayan arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirmektedir. Ancak Bridget'in hayatı, bir iş seyahati sırasında yaptığı hata sonucu değişir.

Bridget, bir festivalde tanıştığı Amerikalı Jack (Patrick Dempsey) ile birlikte olur. Aynı gece, eski sevgilisi Mark ile de bir araya gelir. Sonrasında Bridget, hamile olduğunu öğrenir ancak bebeğin babasının kim olduğundan emin değildir. Hem Mark hem de Jack, bebeğin babası olabilecek kişilerdir. Bridget, her ikisiyle de görüşmeye başlar ve çocuğun babasını bulmaya karar verir.

Bridget'in hamile olduğunu öğrenen arkadaşları ona destek olmaya başlar ve bebeğin babasının kim olduğunu bulmak için elinden geleni yaparlar. Ancak Mark ve Jack arasında bir seçim yapmak zorunda kalırken, Bridget'in kalbi de iki adam arasında bölünmüştür.

Film, Bridget Jones karakterinin maceralarına yeni bir halka ekliyor ve aynı zamanda yeni bir romantik komedi serisi başlatıyor. "Bridget Jones: Mantığın Sınırı", seyirciyi güldüren, romantik ve samimi bir hikaye sunuyor.

Film, gişede başarılı oldu ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Ayrıca, Renée Zellweger'in performansı övgüyle karşılandı ve film, 2017 BAFTA ödüllerinde En İyi Özgün Şarkı adaylığı kazandı.

"Bridget Jones: Mantığın Sınırı" filmi, dünya genelinde 212 milyon dolar hasılat elde etti. Türkiye'de vizyon tarihine 27 Ocak 2017'de girmiştir.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz