Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Bridget Jones'un Bebeği izle

-

Bridget Jones's Baby

6.5/ 10
1 1

Bridget Jones'un Bebeği filminin bilgileri Bridget Jones's Baby

6.5
Bridget Jones'un Bebeği 6.5 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

123 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Sharon Maguire

Oyuncular

Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent, Sally Phillips, Julian Rhind-Tutt, Shirley Henderson, Ben Willbond, Paul Bentall

"Bridget Jones'un Bebeği", 2016 yapımı romantik-komedi türünde bir film. Filmin yönetmenliğini Sharon Maguire üstlenmiştir. Başrollerinde Renée Zellweger, Colin Firth ve Patrick Dempsey yer almaktadır.

Bridget Jones, 40'lı yaşlarında bir kadındır ve hala hayatındaki belirsizliklerle mücadele etmektedir. Ancak hayatında önemli bir değişiklik meydana gelir, hamile kalmıştır! Ancak Bridget, bebeğinin babasının kim olduğunu bilememektedir. Bu durum, hayatını daha da karıştırırken, aynı zamanda Bridget'in kariyerinde de bir dizi değişikliklere neden olur.

Bridget'in eski aşkı Mark Darcy ve yeni tanıştığı Jack Qwant arasında kalan Bridget, bebeğinin babasını bulmaya çalışırken, aynı zamanda kariyerinde de önemli adımlar atar. Fakat her şey planladığı gibi gitmez ve beklenmedik olaylarla karşılaşır.

Film, Bridget Jones karakterinin kariyeri, ailesi ve aşk hayatındaki maceralarını anlatırken, aynı zamanda bir kadının anne olma yolculuğunu da ele almaktadır.

Filmin yapımcılığını Eric Fellner ve Tim Bevan üstlenmiştir. Film, 2017 yılında BAFTA Ödülleri'nde En İyi İngiliz Filmi dalında aday gösterilmiştir.

Film dünya çapında 212 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmiştir. Türkiye'deki vizyon tarihi 16 Eylül 2016'dır.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz