"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Vacation Friends 2 izle

-

Vacation Friends 2

6.6/ 10
1 1

Vacation Friends 2 filminin bilgileri Vacation Friends 2

6.6
Vacation Friends 2 6.6 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Mark Mothersbaugh

Oyuncular

Lil Rel Howery, Yvonne Orji, John Cena, Meredith Hagner, Steve Buscemi, Carlos Santos, Ronny Chieng, Arnold Y. Kim, Jamie Hector, Lovensky Jean-Baptiste

Yeni evli Marcus ve Emily, dostları Ron ve Kyla'yı Chicago'daki bir otelin inşaat sözleşmesi için davet ederler, ancak tatil köyünde başlayan sakin tatil hızla beklenmedik olaylarla dolu bir kabusa dönüşür.

Yeni evli çift Marcus ve Emily, romantik bir mola için Chicago'daki lüks bir otelde tatil yapmaya karar verirler. Ancak tatilin tadını çıkarmak için bu kez arkadaşları Ron ve Kyla'yı da davet ederler. Ron ve Kyla da yeni evli ve bir bebekleri vardır ve bu tatil, onların rahatlamaları için mükemmel bir fırsat gibi görünmektedir.

Tatil başladığında her şey mükemmel görünmektedir. Ancak oteldeki diğer konuklarla tanıştıklarında, tuhaf ve gizemli davranışlar sergileyen bir grupla karşılaşırlar. Günler ilerledikçe, tatil köyündeki sıradışı olaylar artar ve Marcus, Emily, Ron ve Kyla kendilerini beklenmedik bir maceranın içinde bulurlar.

Tatil köyünde başlayan bu sıradışı olaylar, dört arkadaşın hayatta kalmak için bir araya gelmelerini gerektirecek kadar tehlikeli hale gelir. Bir yandan kaçmaya çalışırken, diğer yandan tatil köyünün karanlık sırlarını çözmeye çalışırlar.

"Tatil Tuzağı," sıradışı bir tatilin gizemli ve tehlikeli dönüşünü anlatan bir gerilim filmi. Marcus, Emily, Ron ve Kyla'nın bu beklenmedik macerada birlikte çalışmaları ve sırları açığa çıkarmaları gerekecektir.

Filme Yorum Yaz