Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Taşralılar izle

-

The Out-of-Towners

5.7/ 10
1 1

Taşralılar filminin bilgileri The Out-of-Towners

5.5
Taşralılar 5.5 Türkçe Dublaj 1999 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Sam Weisman

Oyuncular

Steve Martin, Goldie Hawn, John Cleese, Mark McKinney, Oliver Hudson, Valerie Perri, Steve Mittleman, Randall Arney

Henry ve Nancy Clark, sakin bir Ohio kasabasında yaşayan bir çifttir. 27 yıllık evli olan çiftin son çocuğu Alan, Avrupa'ya gitmiş ve Nancy boş yuva sendromuyla başa çıkmaktadır.

Nancy'nin haberi olmadan, Henry işini kurumsal küçülmeye kurban vermiş ve New York'ta bir mülakata girecektir. Nancy, onunla birlikte uçağa gizlice biner ve onlar için felaketle sonuçlanan bir dizi talihsizlik yaşamaya başlarlar.

Uçakları kötü hava koşulları nedeniyle Boston'a yönlendirilir ve valizleri kaybolur. NYC'ye giden treni kaçırdıktan sonra aşırı pahalı bir araç kiralayarak yolculuklarına devam ederler. Bir silahla soyguna uğrarlar ve kızları Susan, Henry'nin hala kredi kartını kullanmış ve sınırına ulaşmıştır.

Çift, kibirli müdür Mersault tarafından otelden kovulur. Nancy, Susan'ın apartmanını bulmaya karar verir, ancak güvensiz komşular tarafından kovulurlar.

Bir kiliseye girerler, kazara bir Cinsel Bağımlılık destek grubuna rastlarlar. Kendilerinden paylaşmaları için baskı yapılınca Nancy, aylardır cinsel ilişkiye girmediğini itiraf eder. Açıklama istendiğinde, Henry nihayet işten çıkarıldığını ve stresin onun isteğini yok ettiğini açıklar, bu da Nancy'yi rahatsız eder çünkü birbirlerinden sırlar saklamaktadırlar.

Çantalarının hala gelmemiş olması nedeniyle oteli aramaya geri dönerler, Nancy'nin seyahat çekleri olduğunu hatırlar. Çantalar hala gelmemişse, bir bara girerler ve bir adam, Greg, ona hitap ederken ondan oda anahtarını alır. Ona, iş için bir gösteriyi izlerken odasında onu bekleyeceğini söyleyerek, Henry ve Nancy oda servisi sipariş ederler. Greg, onları yakalar ve polisi arar.

Balkona girerek, alttaki kata kayarlar, Mersault'un misafirlerin giysilerini kullanarak gizlice kendi giyimini giydiğini görürler. Sokakta kendi akıllarıyla yaşamak zorunda kalan çift, hırsızlar tarafından çalınmış bir taksiye binerler. Sonra hareket eden arabadan atlarlar ve kendilerini Central Park'ta bulurlar.

Filme Yorum Yaz