"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Çaykovski'nin Karısı izle

-

Zhena Chaikovskogo

6.5/ 10
1 1

Çaykovski'nin Karısı filminin bilgileri Zhena Chaikovskogo

6.5
Çaykovski'nin Karısı 6.5 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

143 Dakika

Ülke

Russia

KategoriBiyografi FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriRomantik filmlerTarih Filmleri Yönetmen

Kirill Serebrennikov

Oyuncular

Alyona Mikhailova, Odin Lund Biron, Filipp Avdeev, Ekaterina Ermishina, Natalya Pavlenkova, Nikita Elenev, Aleksandr Gorchilin, Varvara Shmykova

Çaykovski'nin Karısı Kirill Serebrennikov tarafından yazılan ve yönetilen 2022 yapımı bir Rus biyografik drama filmidir. Başrollerde Alyona Mikhaylova ve Odin Biron bulunmaktadır. Film, 2022 Cannes Film Festivali yarışma programının bir katılımcısıdır.

Hikaye, 19. yüzyılın ikinci yarısında Rus İmparatorluğu'nda geçmektedir ve ünlü besteci Pyotr Ilyich Çaykovski'nin eşini konu almaktadır. Eş, kocasının eşcinselliğini kabul edememekte ve bu nedenle zihnini giderek kaybetmektedir. Film, Pyotr Ilyich Çaykovski'nin özel yaşamına ve aile ilişkilerine odaklanarak tarihi bir dönemi ve bu ünlü bestecinin kişisel zorluklarını ele almaktadır.

Çaykovski'nin Karısı Filmin odak noktası, ünlü besteci Çaykovski'nin kişisel hayatının özel bir yönüne odaklanarak, onun müziği ve ailesi arasındaki çatışmaları ele almaktadır. Eşinin duygusal zorlukları ve kocasının kimliğiyle başa çıkmakta yaşadığı güçlükler, filmde ana tema olarak işlenmektedir.

Filme Yorum Yaz