Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

I Wanna Dance with Somebody: Whitney Houston Filmi izle

-

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

6.6/ 10
1 1

I Wanna Dance with Somebody: Whitney Houston Filmi filminin bilgileri Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

6.6
I Wanna Dance with Somebody: Whitney Houston Filmi 6.6 2022 1080p
Film Süresi

144 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBiyografi FilmleriDram FilmleriMüzikal Filmleri Yönetmen

Kasi Lemmons

Oyuncular

Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters, Daniel Washington, Bailee Lopes

"Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody", Amerikalı şarkıcı ve aktris Whitney Houston'un hayatı ve kariyeri üzerine dayanan bir biyografik müzikal drama filmidir. Film, ana karakter olarak Naomi Ackie'nin Houston'ı canlandırdığı ve Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams ve Clarke Peters'in yardımcı rollerde yer aldığı bir yapımdır.

1983'te, 19 yaşındaki Whitney Houston, annesi Cissy tarafından New Jersey'deki bir kilise korosuna liderlik ederken eğitiliyor. Profesyonel bir şarkıcı olan Cissy, kızının daha iyi olması için ona zor anlar yaşatıyor. Whitney, Robyn Crawford ile olan arkadaşlığından ve sonrasında romantik bir ilişkiye dönüşen bu bağından rahatlama buluyor. Bir gece, Cissy ve Whitney, Sweetwaters gece kulübünde performans sergilemek üzere belirleniyor. Prodüktör Clive Davis'ı seyirci arasında gören Cissy, hastalandığını bahane ediyor ve Whitney'nin gösteriyi açmasını teşvik ediyor. Whitney'nin "The Greatest Love of All" performansı Davis'ı etkiliyor ve Whitney'yi hemen Arista Records'a imza atıyor.

Whitney, müzik kariyerinde hızla yükselirken, romantik ilişkiler, aile çatışmaları ve nihayetinde uyuşturucu bağımlılığıyla başa çıkmak zorunda kalıyor. Whitney'nin hikayesi, ünlü olmanın zorluklarını ve kişisel hayatındaki iniş çıkışları gözler önüne seriyor. Sonunda, uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelesini kaybediyor ve trajik bir şekilde ölüyor.

Film, Whitney'nin etkileyici kariyeri ve hayatının karmaşık yönlerini gözler önüne seriyor ve onun gibi bir süperstarın düştüğü derin uçurumları ve müzikal başarılarını sergiliyor.

Filme Yorum Yaz