Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Özgürlük Yolu izle

-

Into the Wild

7.8/ 10
1 1

Özgürlük Yolu filminin bilgileri Into the Wild

7.8
Özgürlük Yolu 7.8 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

148 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBiyografi FilmleriDram Filmleriİmdb Top 250Macera FilmleriÖlmeden Önce İzle Yönetmen

Jack Nicholson

Oyuncular

Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Brian H. Dierker, Catherine Keener, Vince Vaughn, Kristen Stewart, Hal Holbrook, Thure Lindhardt

Özgürlük Yolu genç Christopher McCandless'ın (Emile Hirsch tarafından canlandırılan) gerçek hayat hikayesinden uyarlanmış bir filmdir. Film, Christopher'ın rahat ve konforlu yaşamını arkasında bırakarak Alaska'nın kırsal bölgelerine doğru çıktığı maceralı yolculuğunu anlatır. Bu yolculuk, onun hayatının en büyük meydan okumasını gerçekleştirmesi ve özgürlüğü tam anlamıyla yaşaması açısından dönüm noktasıdır.

Film, Sean Penn'in hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği bir yapımdır. Oyuncu kadrosunda William Hurt, Marcia Gay Harden, Vince Vaughn, Catherine Keener ve Hal Holbrook gibi yıldız isimler yer alıyor. Özgürlük Yolu, McCandless'ın sıradan yaşamdan uzaklaşıp doğayla iç içe, minimalist bir yaşam tarzını benimsemesiyle ilerleyen hikayesi boyunca, özgürlüğün, maceranın ve kişisel arayışın peşindeki bir genç adamın portresini çiziyor. Filmin, güzellik, heyecan, eğlence ve coşku dolu bir anlatıya sahip olduğu belirtiliyor. McCandless'ın bu cesur ve sıra dışı yolculuğu, izleyicileri derin düşünmeye ve kendi yaşam seçimlerini sorgulamaya teşvik ediyor.

Filme Yorum Yaz