"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Dehşet Treni izle

-

Howl

5.4/ 10
1 1

Dehşet Treni filminin bilgileri Howl

5.4
Dehşet Treni 5.4 Dublaj & Altyazı 2016 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerKorku Filmleri Yönetmen

Paul Hyett

Oyuncular

Elliot Cowan, Rosie Day, Calvin Dean, Sam Gittins, Brett Goldstein, Phelim Kelly, Shauna Macdonald, Ania Marson

"Howl" (2015), Paul Hyett tarafından yönetilen ve popüler olarak "Dehşet Treni" olarak da bilinen bir İngiliz korku filmidir. Filmde Ed Speleers, Holly Weston, Elliot Cowan ve Sean Pertwee gibi oyuncular yer almaktadır.

Film, İngiltere'nin kırsal kesiminde geçen bir gece tren yolculuğunda yaşanan olayları konu alır. Trenin arızalanması sonucu yolcular, bir ormanda mahsur kalır. Yardım gelene kadar beklerken, mahsur kalan yolcuların yalnız olmadıklarını keşfetmeleri uzun sürmez. Bir grup saldırgan ve aç kurt adam, mahsur kalan yolculara saldırmaya başlar ve hayatta kalmak için mücadele etmelerini gerektirir.

Film, hayatta kalma, insan doğası ve tehlike karşısında kendini koruma içgüdüsü gibi temalara odaklanır. Korku, gerilim ve aksiyon unsurlarını bir araya getirerek karakterlerin kurt adamlarla mücadele ettiği ve ölümcül durumdan kurtulma yolunu bulmaya çalıştığı bir hikaye sunar.

"Howl", atmosferik gerilimi, pratik efektleri ve güçlü performanslarıyla olumlu eleştiriler almıştır. Kurt adam türüne yeni bir yaklaşım sunarak film boyunca heyecanlı ve yoğun anlar sunar.

Filmi izleyenlere gerilim dolu bir deneyim sunarken, korku filmi severler için ilgi çekici bir seçenek olabilir.

Filme Yorum Yaz