"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Anestezi izle

-

Awake

6.5/ 10
1 1

Anestezi filminin bilgileri Awake

6.5
Anestezi 6.5 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

84 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGizem FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Joby Harold

Oyuncular

Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin, Christopher McDonald, Sam Robards, Arliss Howard, Fisher Stevens

Anestezi filminin kısaca özeti ise;

"Anestezi", 2007 yılında çekilmiş, 2008 yılında vizyona giren bir ABD gerilim filmidir. Film, yönetmenliğini Joby Harold'ın yaptığı ve başrollerinde Hayden Christensen, Jessica Alba ve Terrence Howard'ın yer aldığı bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Filmde, Clayton varlıkları genç bir milyarder ve kalp nakli gereksinimi bir sağlık kuruluşu olan bir adamın hikayesi anlatılır. Clayton, başarılı bir kalp ameliyatı geçirecektir. Ancak ameliyat sırasında, anestezinin kullanılması ve tüm ameliyatın mülkiyeti olarak yaşamak zorunda kalır.

Clayton, ameliyat masasında yatarken, kendisine ait bir komplo öğrendiklerini öğrenir ve onun aslında bir operasyon gibi olmadığını keşfeder. Yaşadığı korkunç anlar boyunca, kendisine kimin yardım edeceği konusunda şüpheci hale gelir ve gerçekleri ortaya çıkarmak için mücadele eder.

"Anestezi", gerilim dolu bir atmosfer ve beklenmedik bir umutla dikkat çekiyor. Film, gerilim gerilim sevenler için ilgi çekici bir seçenek olabilir.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz. Filmizlex iyi seyirler diler.

Filme Yorum Yaz