Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi izle

-

300: Rise of an Empire

6.1/ 10
1 1

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi filminin bilgileri 300: Rise of an Empire

6.2
300: Bir İmparatorluğun Yükselişi 6.2 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriSavaş Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

Noam Murro

Oyuncular

Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, Callan Mulvey, David Wenham, Rodrigo Santoro, Jack O'Connell

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi 2014 yapımı bir aksiyon ve epik savaş filmidir. Film, Frank Miller'ın grafik romanı "Xerxes"ten esinlenerek yapılmıştır ve "300" filminin devamı niteliğindedir. İşte filmin özeti:

Film, orijinal "300" filminin olaylarından hemen önce ve sonra gerçekleşir. Pers İmparatorluğu'nun deniz komutanı Artemisia (Eva Green), Yunan şehir devletleri ile savaşın başlamasına yol açan olayları yönlendirmektedir. Themistocles (Sullivan Stapleton), Atina'nın lideri olarak Pers İmparatorluğu'na karşı mücadele etmektedir.

Filmin ana teması deniz savaşlarıdır ve Artemisia'nın Pers donanmasını Themistocles ve Yunan donanmasıyla karşı karşıya getirir. Bu epik çatışmalar sırasında büyük savaş gemileri, çarpıcı dövüş sahneleri ve görsel efektlerle dolu aksiyon dolu anlar yaşanır.

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi görsel olarak etkileyici bir film olarak dikkat çeker ve aksiyon sahneleriyle bilinir. Yunan özgürlüğü için verilen bu epik mücadele, "300" serisinin ikinci bölümünde de devam eder.

Filme Yorum Yaz