Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Duvarcı izle

-

The Bricklayer

6.4/ 10
1 1

Duvarcı filminin bilgileri The Bricklayer

6.4
Duvarcı 6.4 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

Yunanistan

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Nancy Foy

Oyuncular

Aaron Eckhart, Nina Dobrev, Clifton Collins Jr., Tim Blake Nelson, Ilfenesh Hadera, Oliver Trevena, Akis Sakellariou, Ori Pfeffer, Lili Rich, Konstantin Adaev

Bir suikast düzenlendiğinde, suikastçılar saldırıyı yabancı gazetecilere karşı gerçekleştirmiş ve olayı CIA'nın sorumluluğuna atfetmiştir. Suikastçılar, elde ettikleri bu avantajı kullanarak CIA'e şantaj yaparlar. Bu durum, dünya genelinde ABD'ye karşı birleşmeye neden olur ve uluslararası bir kriz ortaya çıkar.

CIA, bu durumu çözmek ve gerçek sorumluları ortaya çıkarmak için en parlak ve asi ajanını göreve çağırır. Ancak, bu ajan emeklilik yaşamını sürdürmekte ve geçmişiyle yüzleşmeye hazır olmayabilir. Ajan, hem uluslararası komployu çözmek hem de kendi geçmişiyle ilgili sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Film, entrikaların, casusluk oyunlarının ve uluslararası ilişkilerin karmaşıklığını keşfederken, aynı zamanda ajanın kişisel gelişimini ve içsel mücadelesini de ele alır. Bu türdeki hikayeler, izleyicilere gerilim dolu bir atmosfer ve beklenmedik dönemeçlerle dolu bir macera sunma potansiyeline sahiptir.

Filme Yorum Yaz