Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Labirent: Ölümcül Kaçış izle

-

The Maze Runner

7.2/ 10
1 1

Labirent: Ölümcül Kaçış filminin bilgileri The Maze Runner

7.2
Labirent: Ölümcül Kaçış 7.2 2014 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Denise Chamian

Oyuncular

Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee, Aml Ameen, Blake Cooper, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Dexter Darden, Chris Sheffield, Joe Adler

Thomas, başlangıçta hiçbir şeyi hatırlamadığı devasa bir asansörde uyanır. Asansörün kapıları açıldığında, kendisini Kayran adını verdikleri bir topluluğun içinde bulur. Bu topluluk, bir labirentin etrafında yüksek duvarlarla çevrili devasa bir alanda yaşamaktadır. Kayran sakinleri, aylarca hatta yıllarca bu labirentin içine hapsolmuşlardır ve dışarıya nasıl geldiklerini ve neden bu labirentin içine kapatıldıklarını hatırlamamaktadırlar.

Labirent her gün açılır ve her akşam kapanır. Labirenti keşfetmeye çalışan bir grup genç bu labirentin içinde yaşamaktadır. Thomas, bu gruba katılan son kişidir. İçeride yaşadıkları zorluklara rağmen, Thomas ve diğerleri dışarıya çıkmaya çalışırken labirentin sırlarını çözmeye çalışırlar.

Film, grup üyelerinin geçmişlerini hatırlamaya ve labirentin gizemini çözmeye çalışırken yaşadıkları maceraları anlatır. Labirentin içinde hayatta kalmak için birlikte çalışmaları gerekecektir.

Filme Yorum Yaz