Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Farewell, Mr. Haffmann izle

-

Adieu Monsieur Haffmann

7.0/ 10
1 1

Farewell, Mr. Haffmann filminin bilgileri Adieu Monsieur Haffmann

7.0
Farewell, Mr. Haffmann 7.0 Türkçe Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

France

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Fred Cavayé

Oyuncular

Daniel Auteuil, Gilles Lellouche, Sara Giraudeau, Nikolai Kinski, Mathilde Bisson, Anne Coesens, Jérôme Cachon, Guillaume Marquet

Farewell Mr. Haffmann, Nazi İşgali sırasında 1941 Mayıs'ında Paris'te geçen, gergin, mükemmel yazılmış ve oynanmış ve tonu tamamen doğru bir ahlak hikayesidir. Konular büyük - uzlaşma, ikiyüzlülük, hırs, insanlık dışı durumlar... - ancak odak kesinlikle dar ve bu yüzden daha da etkileyici.

Daniel Auteuil, Polonya Yahudisi olan ve ailesini Fransa'nın güvenli bir bölgesine kaçmayı düzenleyen son derece yetenekli bir kuyumcu olan Joseph Haffmann'ı canlandırıyor. Haffmann geride kalıyor (plana göre çok kısa bir süre), bodrumda saklanıyor ve işini asistanı Francois Mercier'ye (Gilles Lellouche) adına satıyor. Mercier, mücevheratta müthiş bir ticaret yapıyor ve koşulların affedilebilir veya kaçınılmaz olduğundan çok daha öteye geçen bir şekilde ahlaka aykırı davranıyor. Daha sonra çoğunlukla bu iki adam ve Mercier'in eşi Blanche (Sara Giraudeau) arasında üçlü bir oyun izleriz. Üç aktör de etkileyici.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz