İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Muzzle izle

-

Muzzle

6.0/ 10
1 1

Muzzle filminin bilgileri Muzzle

6.0
Muzzle 6.0 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

John Stalberg Jr.

Oyuncular

Aaron Eckhart, Stephen Lang, Diego Tinoco, Leslie Black, Penelope Mitchell, Nick Searcy, Grainger Hines, Luis Chávez, Delissa Reynolds, George Avgoustis

Muzzle," John Stalberg Jr. tarafından yönetilen ve Stalberg ile Carlyle Eubank tarafından yazılan bir filmdir. Filmde düşkün bir LAPD polisi olan Jake Rosser (Aaron Eckhart) merkezi bir rol oynamaktadır. Film, Los Angeles sokaklarını turlayan Jake'in çalıştığı K-9 birimindeki köpeği Ace ile ilk sahnesiyle başlar. Jake, şehirdeki kaldırımın her tarafını saran çadır şehirlerin geçtiği sırada şikayet eder ve dünyanın durumundan şikayet eder. Jake, "kelimenin tam anlamıyla" artık "kelimenin tam anlamıyla" anlamına gelmediğinden şikayet eden insanlardan biridir ve ne kadar derin veya orijinal olmadığını anlamaz. Sıkıcıdır. "Muzzle," anlamlı bir şekilde keşfedilmemiş pek çok ilginç yön içerir. Filmde anlamak için bir araya getirilen o kadar farklı konu, tema ve hikaye hattı vardır ki bir araya geleceğini umarak yapışkan bantla bir arada tutulmuştur. Ancak bu bir araya gelmez.

Jake, PTSD'ye sahip bir savaş gazisi olup dar, antisosyal bir yaşam sürmektedir. İnsanlar ona geniş bir çizgi verirler. Yanlış giden bir çağrıda Ace, bir çatışmada ölür. Talihsiz bir sağlık görevlisinin, panikleyen Jake'e köpeğin yaralı insana bitene kadar beklemesi gerektiğini söylemesi üzerine, Jake sağlık görevlisine saldırır. Bu olay, cep telefonu videolarıyla kaydedilir ve Jake yanlış nedenlerle ünlü bir şekilde uyanır. Görevinden uzaklaştırılır ve bir terapiste gitmeye zorlanır.

"Muzzle," bir bakıma bir gerilim filmi olsa da aynı zamanda karakter çalışması ve polis memurları ile köpeklerinin ilişkisine bir bakış açısı sunar. Ace için yas tutan Jake, olayın arkasındaki kişileri (çok sayıda polis memurunun öldüğü, bir aracın patlatıldığı ve enkazda fentanil teneke kutularının bulunduğu bir olay) bulmak için kolları sıvar. Takibinde, Jake gölgeli karakterlerin, kaçırılan köpeklerin ve fentanil üretimi için ön yüz gösteren işletmelerin yeraltı dünyasını keşfeder. Jake'in yeni köpek ortağı, kötü muamelesinin sonucu olarak travma geçirmiş tatlı bir köpek olan Socks'tur. Socks, ağzının üzerindeki maskeyle kafesinde çökmüş durumdadır. Jake ve Socks aynıdır.

Filme Yorum Yaz