Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Şeytanla anlaşma izle

-

The Covenant

5.2/ 10
1 1

Şeytanla anlaşma filminin bilgileri The Covenant

5.2
Şeytanla anlaşma 5.2 Dublaj & Altyazı 2006 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Film Teması Şeytan Yönetmen

Renny Harlin

Oyuncular

Steven Strait, Sebastian Stan, Toby Hemingway, Taylor Kitsch, Laura Ramsey, Chace Crawford, Jessica Lucas, Kyle Schmid

İpswich kasabasında, Caleb Danvers, Pogue Parry, Reid Garwin ve Tyler Simms adlı dört lise öğrencisi genç erkek - Ipswich'in Oğulları olarak bilinirler - koloni cadı ailelerinin torunlarıdır ve dolayısıyla sihirli yeteneklere sahiptirler. Güçleri 13. doğum günlerinde ortaya çıkar ve 18 yaşında Yükselerek daha da güçlenirler. Yükselme, güçlerini yaşam enerjilerine bağlar. Yükselmiş bir kişi ne kadar çok sihir kullanırsa, ona bağımlı hale gelir ve erken yaşlanma ve ölümle sonuçlanabilir.

Bir kamp ateşine katılırken, Caleb Boston'daki bir halk okulundan transfer olan Sarah Wenham ile tanışır. Oğullar ayrıca Spenser Akademisi'ne yeni katılan Chase Collins ile tanışırlar. Buluşmaları parti dağıtmak için ortaya çıkan polislerle kesintiye uğrar. Oğlanlar sihirlerini kullanarak kaçarlar. Okullarının yakınında bir öğrencinin ölü bulunmasının ardından çeşitli doğaüstü olaylar gerçekleşir ve Sarah ile odada arkadaşı Kate Tunney olayların odağı haline gelir. Üzgün olan Caleb, en sorumsuz cadı Reid'i suçlar, ancak Reid öfkeyle suçlamayı reddeder.

Caleb ve daha sonra Pogue bir "karanlık varlık", ölü bir ruh ve kötü bir alamet görürler. Bu arada, Caleb ve Sarah romantik olarak ilişkiye başlarlar. Bir yüzme yarışı sırasında Caleb, Chase'in sihir kullanımını fark eder. Araştırma yaptıktan sonra, Caleb Chase'in beşinci bir aileden türediğini, uzun süredir soyu tükenmiş olduğuna inanılan bir aileden geldiğini sonuçlandırır. Oğullar bu gerçeği tartışırken, Pogue kız arkadaşı Kate'in büyüyle komaya sokulduğunu öğrenir. Öfkeyle Chase'e hızla meydan okur, ancak bu onu hastaneye götürür (ve dolayısıyla filmdeki hareketin geri kalanında kenara itilir).

Filme Yorum Yaz