"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Sıra Bana Gelmeden izle

-

Disturbing Behavior

5.7/ 10
1 1

Sıra Bana Gelmeden filminin bilgileri Disturbing Behavior

5.6
Sıra Bana Gelmeden 5.6 Dublaj & Altyazı 1998 1080p
Film Süresi

84 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

David Nutter

Oyuncular

James Marsden, Katie Holmes, Nick Stahl, Tobias Mehler, Steve Railsback, Bruce Greenwood, Katharine Isabelle, William Sadler

Lise son sınıf öğrencisi Steve Clark, Washington eyaletinin Puget Sound bölgesindeki resim-perfect adası Cradle Bay'e taşınmıştır. Ailesi, en büyük oğulları Allen'ın intiharından sonra Chicago'dan taşınmıştır ve Steve hala bu kaybın üzüntüsü içindedir. Okulun ilk gününde Steve, üç dışlanmış öğrenci olan Gavin Strick, U.V. ve Rachel Wagner ile arkadaş olur. Ayrıca, okul psikologu Dr. Edgar Caldicott ile tanışır, Caldicott ona "Blue Ribbons" programına katılmasını önerir, bu bir "motivasyonel atölye"dir.

Blue Ribbons, preppy, temiz kesimli aşırı başarılı gençlerden oluşan bir grup, Steve'i de almak ister, ancak Gavin, onların Caldicott tarafından "lobotomize edilip beyin yıkandığını" iddia ederek onu uzaklaştırır. Steve, teoriye şüpheyle yaklaşır ancak Ribbons'tan uzak durur.

Bir bakkal dışında, Chug adlı bir Blue Ribbon, Rachel'e yaklaşır. Rachel'in kısa kıyafetiyle karşılaştığında, içeride birini vahşice döver. Chug hemen hemen onu öldürürken, kasabanın polis şefi Cox sadece izlemekle yetinir. Steve ne olduğunu sorunca, Rachel bunun 'roid öfkesi olması gerektiğini iddia eder. Gavin tekrar zihin kontrolü teorisini savunur, eski burnout arkadaşlarının Blue Ribbons'a "yeniden programlandığını" gösteren fotoğraflarını ortaya koyar.

Gavin, Steve'i Caldicott'un ev sahipliğindeki bir veli toplantısında gizli bir yere götürür. Gavin, ebeveynlerinin onu Blue Ribbons'a kaydettirdiğini duyunca, potansiyel beyin yıkayıcılar üzerinde kullanmayı planladığı bir silah gösterir. Steve onu paranoyak bulur ve silahı ondan alır. Ertesi gün, Gavin tamamen dönüşmüş bir görünümle ve Blue Ribbons'a uygun bir tavırla okula gelir.

Steve, Gavin'e ulaşmaya çalışır ancak diğer Blue Ribbons'lar engeller. Steve, çete tarafından dövülür ve Gavin son darbeyi yapar. Eve döndüğünde, Blue Ribbon üyesi Lorna'yı oturma odasında bulur, kız kardeşi Lindsay'i yeni öğretmenlik yapmıştır. Lorna onu baştan çıkarmaya çalışır, ancak heyecanla Steve'e saldırır. "Yanlış, kötü" kelimelerini tekrarlayarak, başını bir ayna ile kırar ve Steve'i parçalı bir şekilde saldırır, ancak Steve onu alt eder ve olaydan sonra kendine gelir.

Filme Yorum Yaz