Biri beni durdursun! Maske

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti izle

-

Dawn of the Planet of the Apes

7.3/ 10
1 1

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti filminin bilgileri Dawn of the Planet of the Apes

7.3
Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti 7.3 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

130 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Kevin Mangan

Oyuncular

Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Kirk Acevedo, Nick Thurston, Terry Notary, Karin Konoval

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes), 2014 yapımı bir bilim kurgu filmidir ve Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi) serisinin ikinci filmidir. Matt Reeves tarafından yönetilen ve senaryosu Mark Bomback ile birlikte Rick Jaffa ve Amanda Silver tarafından yazılan film, serinin önceki filmi "Maymunlar Cehennemi: İnsanlık"ın olaylarına devam eder.

Film, dünya üzerindeki insan nüfusunun büyük bir kısmını öldüren ölümcül bir virüsün patlak vermesinin ardından, maymunların lideri Caesar ve onun topluluğunun hayatta kalmak için verdikleri mücadeleyi konu edinir. İnsanlar ve maymunlar arasındaki ilişkiler gerilirken, iki taraf arasında barışı sağlama umudu vardır ancak bu barışın sağlanması zorlu bir mücadeleyi gerektirir.

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti görsel efektleri, derin karakter gelişimi ve toplumsal temalarıyla öne çıkan bir bilim kurgu filmidir. Andy Serkis'in Caesar rolündeki performansı ve filmdeki diğer oyuncuların katkıları da takdir edilmektedir. Serinin hayranları için vazgeçilmez bir film olan "Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti," bilim kurgu ve aksiyon türlerini seven izleyicilere hitap eder.

Filme Yorum Yaz