"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Eller Yukarı, Damat! izle

-

The Out-Laws

5.5/ 10
1 1

Eller Yukarı, Damat! filminin bilgileri The Out-Laws

5.5
Eller Yukarı, Damat! 5.5 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriNetflix FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Tyler Spindel

Oyuncular

Adam Devine, Pierce Brosnan, Ellen Barkin, Nina Dobrev, Michael Rooker, Poorna Jagannathan, Richard Kind, Julie Hagerty

Owen Browning, genç bir banka müdürüdür ve Parker ile evlenecektir. Parker'ın ayrı yaşayan ebeveynleri düğüne gelmesi için onunla iletişime geçer. Owen, onları sonunda tanıyacağı için heyecanlıdır, ancak Parker onların biraz zor olabileceğinden endişelidir.

Kısa süre sonra Owen'ın kendi zorlu anne babasını görürüz. Owen, onlara Parker'ın ebeveynlerinin düğüne geleceği iyi haberini bildirmek için arar. İlk olarak, garip bir misafirin tuhaf bir alerjisi hakkında bilgi almak zorunda kalır, ardından Parker'ın yoga eğitmeni olduğunu anlatırken onların mesleği hakkında bilgisizliklerini gözler önüne serer, onların striptiz direğini içerdiğine inanır. Diğer damat ailesinin geleceği haberine sevinmek yerine, Parker'ın hayatında yok oldukları için eleştirirler.

Bankada, bir çalışanın şakaya kapatıldığı kasayı açması gerekmektedir. Bu sırada bankalarının güvenlik sisteminin ne kadar modern olduğunu anlatırken, rakip bankanın kasasının eyalette en iyi olarak kabul edildiğini dile getirirler. Owen, tüm kasaların acil kaçış kolu olduğunu belirtir.

Ailece dışarıda yemek yerken,

Bir gün, banka, "Hayalet Banditler" olarak bilinen ünlü bir suçlu çift tarafından soyulur. Soygun, düğün haftasında gerçekleşir ve belirli göstergeler ona, soyguncuların aslında gelecekteki kayınvalidesi ve kayınpederi olabileceğine inandırır.

Filme Yorum Yaz