Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Damalı Ninja 2 izle

-

Ternet Ninja 2

6.9/ 10
1 1

Damalı Ninja 2 filminin bilgileri Ternet Ninja 2

6.9
Damalı Ninja 2 6.9 Türkçe Dublaj 2021 1080p
Film Süresi

86 Dakika

Ülke

Danimarka

KategoriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Thorbjørn Christoffersen, Anders Matthesen

Oyuncular

Emma Sehested Høeg, Anders Matthesen, Louis Næss-Schmidt

"Dalamalı Ninja 2: Görev Başlıyor", sert mizaçlı olan ilk filmin devamı niteliğindedir ve ilk film kadar köşeli ve sert bir yapıya sahiptir.

İlk filmde, oyuncak markası sahibi Philip, 13 yaşındaki Alex ve intikamcı bir savaşçının ruhuyla hareket eden Damalı Ninja adlı oyuncak ninjanın planı sonucunda Tayland'da hapse girmiştir. İkinci filmde ise Philip, adamlarıyla birlikte Damalı Ninja oyuncaklarını ve tanıkları ortadan kaldırarak hapisten kaçmayı hedeflemektedir.

Bu sırada Alex, ninja dostunun ona öğrettikleri sayesinde gizlice kahramanlık yapmaya çalışmaktadır, ancak oyuncak dostunu çok özlemektedir. Jessica ile ilişkisi de biraz gerginleşmiştir, çünkü Jessica lise öğrencileriyle takılmaya başlamıştır. Alex ise ilgisini çekmek için "kötü çocuk" olması gerektiğini düşünmektedir.

Eski bir samuray olan Taiko Nakamura'nın intikamcı ruhu tekrar Alex'in karşısına çıkar. Çünkü Philip serbest bırakılacak ve diğer tanık çocuk işçiler de susturulacaktır. Kahramanlarımız bunu engellemek için harekete geçerler.

Filme Yorum Yaz