Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Davetsiz Çapkınlar izle

-

Wedding Crashers

6.5/ 10
1 1

Davetsiz Çapkınlar filminin bilgileri Wedding Crashers

7.0
Davetsiz Çapkınlar 7.0 Dublaj & Altyazı 2005 1080p
Film Süresi

119 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

David Dobkin

Oyuncular

Owen Wilson, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Christopher Walken, Isla Fisher, Jane Seymour, Ellen Albertini Dow, Keir O'Donnell

Davetsiz Çapkınlar 2005 yapımı bir Amerikan komedi filmidir. Film, düğünlerde davetsiz misafir olarak katılan iki arkadaşın komik maceralarını konu edinir.

Başrollerde Owen Wilson ve Vince Vaughn'un yer aldığı filmde, John Beckwith (Owen Wilson) ve Jeremy Grey (Vince Vaughn) adlı iki arkadaş, düğünlerde davetsiz misafir olarak katılarak eğlenceli vakit geçirmektedirler. İkili, düğünlerdeki romantik atmosferi ve davetlileri kullanan kadınlarla kısa süreli ilişkiler yaşarlar. Ancak işler, bir düğünde Claire Cleary (Rachel McAdams) ile tanıştıklarında karmaşık hale gelir. John, Claire'in ailesinin malikanesine davet edilir ve burada bir dizi komik olay yaşanır. Jeremy ise Claire'in kız kardeşi Gloria (Isla Fisher) ile yakınlaşır. İkili, ailelerin önünde gerçek kimliklerini saklamak zorunda kalırken, romantik ilişkileri de karmaşıklaşır.

Davetsiz Çapkınlar romantizm ve komediyi başarılı bir şekilde bir araya getiren bir film olarak bilinir. Owen Wilson ve Vince Vaughn'un uyumlu performansları ve komik diyaloglar, izleyicilere keyifli anlar yaşatır. Film aynı zamanda düğünler ve ilişkiler hakkında da çeşitli gözlemlerde bulunur.

Eğer romantik komedi türünü seviyorsanız ve eğlenceli bir düğün atmosferiyle dolu bir film izlemek isterseniz, Davetsiz Çapkınlar keyifli bir tercih olabilir.

Filme Yorum Yaz