Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Canavar Kadrosu izle

-

The Monster Squad

6.9/ 10
1 1

Canavar Kadrosu filminin bilgileri The Monster Squad

6.9
Canavar Kadrosu 6.9 Türkçe Dublaj 1987 1080p
Film Süresi

79 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi Filmleri Yönetmen

Fred Dekker

Oyuncular

Andre Gower, Robby Kiger, Stephen Macht, Duncan Regehr, Tom Noonan, Brent Chalem, Ryan Lambert, Ashley Bank

"The Monster Squad" (Canavar Kadrosu ), 1987 yılında Fred Dekker tarafından yönetilen bir Amerikan korku-komedi filmidir. Film, Drakula, Frankenstein Canavarı, Kurt Adam, Mumya ve Gill-man gibi klasik canavarların gerçek olduğunu keşfeden genç bir çocuk grubu olan "Canavar Takımı"nın hikayesini anlatır.

Hikaye, klasik canavar filmlerine büyük ilgi duyan genç bir çocuk olan Sean etrafında döner. Sean ve arkadaşları Patrick, Horace, Rudy ve küçük kız kardeşi Phoebe, Canavar Takımı adında bir kulüp kurarlar. Canavarlarla ilgili bilgilerle dolu gizli bir kulüpleri vardır. Bir gün başka bir boyuta geçit açabilen güce sahip eski bir kolye ellerine geçer ve kasabalarını yıkımdan kurtarmak için canavar bilgilerini kullanmak zorunda kalırlar.

Drakula, canavarlar ekibiyle birlikte kolyeyi bulmak ve dünyaya kötülüğü salmak için kararlıdır. Canavar Takımı, onları durdurmak ve kasabalarını dehşetten kurtarmak için bir yol bulmalıdır. Bu süreçte, yaşlı bir canavar avcısı olan Abraham Van Helsing ile birlikte çalışırlar. Van Helsing, onlara canavarlarla savaşlarındaki rehberlik eden ve mentörlük yapan bir karakterdir.

Film, mizah, macera ve korku unsurlarını bir araya getirerek klasik canavar filmlerine saygı gösterirken eğlenceli ve nostaljik bir deneyim sunar. Canavar Takımı, korkularını yenmeli, birlikte çalışmalı ve canavarlar hakkındaki bilgilerine güvenerek kötü güçlere karşı savaşarak kasabalarını kurtarmalıdır.

"Canavar Kadrosu", yıllar içinde kült bir takipçi kitlesi kazanmış ve komedi ve korku unsurlarının harmanını başarılı bir şekilde sunmasıyla takdir toplamıştır. Film, klasik canavar filmlerinin ruhunu yakalarken hem çocuklara hem de yetişkinlere eğlenceli ve heyecanlı bir macera sunmaktadır.

Filme Yorum Yaz