"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Boiling Point izle

-

Boiling Point

7.5/ 10
1 1

Boiling Point filminin bilgileri Boiling Point

7.5
Boiling Point 7.5 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriDram FilmleriGerilim Filmleri Film Teması Yemek Yönetmen

Philip Barantini

Oyuncular

Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice Feetham, Ray Panthaki, Hannah Walters, Malachi Kirby, Izuka Hoyle, Taz Skylar

"Boiling Point" (2021), Philip Barantini tarafından yönetilen ve Stephen Graham'ın başrol oynadığı bir Britanya dram filmidir. Film, tek bir çekimde ve gerçek zamanlı olarak çekilmiştir, bu da seyirciye hikayenin içinde hissettirir ve atmosferi yoğunlaştırır.

Film, Londra'da bulunan bir Michelin yıldızlı restoranın mutfağında bir akşam vardiyasını canlandırıyor. Stephen Graham, mükemmel bir yemek deneyimi sunmak için tüm unsurları yönetmeye çalışan, strese dayanıklı bir baş aşçı olan Andy Jones'u canlandırıyor.

Önceden yapılmış rezervasyonlar, zorlu müşteri istekleri, personel sorunları ve beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalan Andy, restoranın hizmeti boyunca her şeyi dengelemeye çalışır. Bu arada, hem profesyonel hem de kişisel yaşamında devam eden krizlerle de uğraşmak zorunda kalır. Oğluyla sorunları olan bir baba ve eski bir uyuşturucu bağımlısı olan Andy'nin hayatı her an kontrolden çıkabilir.

Film, restoran işletmeciliğinin karmaşıklığını ve stresini, bir mutfakta işlerin ne kadar hızlı değişebileceğini ve bir şefin her bir unsur üzerinde ne kadar kontrol sahibi olması gerektiğini gösterir. Aynı zamanda, Andy'nin kişisel yaşamındaki zorlukları ve onun hayatının nasıl 'kaynama noktasına' ulaştığını gösterir.

"Boiling Point", restoran hizmetinin kaotik dünyasını ve bir bireyin hayatındaki baskının ne kadar yoğun olabileceğini mükemmel bir şekilde yansıtır. Tek plan çekim tekniği, izleyiciyi olayların tam ortasına yerleştirir ve film boyunca gerilimi ve yoğunluğu artırır. Stephen Graham'ın performansı, karakterin hem iş hem de kişisel yaşamındaki stresle nasıl başa çıktığını gösterirken çok övgü aldı.

"Boiling Point" (2021) filmi, özellikle Stephen Graham'ın performansı ve filmde kullanılan tek plan çekim tekniği nedeniyle eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz