Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Hayalet Gemi izle

-

Ghost Ship

5.9/ 10
1 1

Hayalet Gemi filminin bilgileri Ghost Ship

5.9
Hayalet Gemi 5.9 Türkçe Dublaj 2002 1080p
Film Süresi

91 Dakika

Ülke

Australia

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Robert Zemeckis

Oyuncular

Gabriel Byrne, Julianna Margulies, Desmond Harrington, Ron Eldard, Isaiah Washington, Karl Urban, Emily Browning, Francesca Rettondini, Bob Ruggiero, Jamie Giddens

1954 yılında inşa edilen Antonia Graza, o dönemin heybetli transatlantik gemilerinden biriydi. İtalyan Denizyolları için bir gurur kaynağı olan bu gemi, modern ve zarif tasarımıyla adeta bir sanat eseri gibiydi. 1962 baharında Amerika'ya doğru yola çıktığında gemi, lüks ve konfor sunarak yolcularına unutulmaz bir deneyim vaat etmekteydi. Ancak, bu yolculukta taşıdığı yolcular, yaklaşmakta olan korkunç bir kabustan habersizdi ve bu yolculukları sonlarına yaklaşıyordu.

Geminin Labrador açıklarında kaybolduğu bildirildiğinde, olayın üzerinden tam 40 yıl geçti. Bu süre zarfında, Kuzey Savaşçısı adlı bir römorkördeki kurtarma ekibi, Bering Boğazı açıklarında bu lüks İtalyan yolcu gemisini keşfeder. Uluslararası deniz kanunlarına göre terkedilmiş gemiler, bulan kişilerin mülkiyetine geçer, bu nedenle ekip gemiyi karaya çekme kararı alır. Ancak, bu kararın uygulanması hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü gemi, artık şeytani bir gücün etkisi altındadır ve içinde gizemli ve korkunç olaylar yaşanmaktadır. Kurtarma mürettebatını bekleyen tehlike, çok yakında kendisini göstermeye başlayacaktır.

Filme Yorum Yaz